Search
Close this search box.

ODRŽANA GODIŠNJA SKUPŠTINA UDRUGE „PUT, ISTINA I ŽIVOT” Izabran novi dopredsjednik kao i tajnica


Udruga „Put, Istina i Život” iz Ruševa održala je redovnu godišnju izvještajnu skupštinu. Skupštinu je otvorila naša predsjednica Andrijana Plavi pozdravivši sve prisutne goste te članice i članove udruge, a posebna pozornost je bila na predstavljanju izvješća o radu za 2023. godinu te izboru novog dopredsjednika i tajnika udruge.
Uz širok spektar aktivnosti, manifestacija te obilježavanja važnih događaja u protekloj godini, kao što su komemoracija za žrtve komunističkih zločina u travnju 1945. godine, braniteljski križni put u spomen na Stipu Kovačevića, Iššijada za naša četiri poginula branitelja u Domovinskom ratu župe Ruševo itd. svoj trud i rad prenosimo i u ovu godinu te tako nastavljamo s već započetim, ali se nadamo i uspješnom realiziranju predviđenog. Također nastavljamo poticati sjećanje na sve one koji su dali život i svoj obol za slobodnu i neovisnu Hrvatsku.
Za novog dopredsjednika je izabran Zoran Buturac, a nova tajnica je Ana Uljatovski. Čestitamo novoizabranom dopredsjedniku i tajnici te im želimo uspješan rad u udruzi. Po usvajanju izvješća za 2023. riječ su dobili gosti, a prigodnim riječima obratili su nam se predsjednik Hrvatskog obrednog zdruga „Jazovka“ – krilo Đakovo gospodin Pero Šola, dopredsjednik Udruge hrvatski domobran Hrvatske Željko Tomić, predsjednica Eko Centra Latinovac Danijela Beretin, predsjednik Hrvatskog društva političkih zatvorenika podružnice Osječko – baranjske Ivo Tubanović, ravnateljica Doma za odrasle osobe Ljeskovica Rada Matoš, gospodin Stjepan Jakab, ispred Udruge Uzornih hrvatskih seoskih žena Nataša Abramović te predsjednik općinskog vijeća Čaglin Željko Šutić.
Nakon odrađenog službenog dijela programa počastili smo se uz prigodni domjenak popraćen glazbom.
Izvor: Tajnica udruge Put, Ana Uljatovski

Vezano
Vezano
Događaji
Zadnje objave
Fotogalerija
Hrvatska – Italija na Trgu bećarca
Blagoslov novih zvona u Župi sv. Ivana Krstitelja
Bodrenje Vatrenih na Trgu bećarca
Misa povodom Dana hrvatskih branitelja Požege
Festival graševine u Kutjevu