Search
Close this search box.

ODRŽANA SJEDNICA TURISTIČKOG VIJEĆA Požeško-slavonska županija jedina je kontinentalna županija koja bilježi veći broj noćenja u odnosu na 2018. godinu

Turističko vijeće Turističke zajednice Požeško-slavonske županije, održalo je 4. sjednicu kojoj su uz predsjednicu vijeća, županicu Antoniju Jozić, prisustvovali članovi te direktorica Turističke zajednice Požeško-slavonske županije Maja Jakobović, a pozdravivši sve prisutne na početku sjednice, županica Jozić predložila je Dnevni red koji je jednoglasno prihvaćen.
Usvojen je zapisnik 3. sjednice koja je održana 12. svibnja ove godine, kao i prijedlog II rebalansa Godišnjeg programa rada za 2021. godinu TZ Požeško-slavonske županije, a obzirom na realizirane projekte i aktivnosti članovima je predstavljeno opsežno parcijalno izvješće o radu Turističkog ureda TZ Požeško-slavonske županije i direktorice Turističke zajednice Maje Jakobović, kao i izvješće o statistikama broja dolazaka i broja noćenja i usporedni pregled za razdoblje od siječnja do listopada u 2018./2019./2020. i 2021. godini.
Naglašeno je kako je Požeško-slavonska županija jedina kontinentalna županija koja je već u rujnu ove godine premašila broj noćenja ostvaren u istom periodu 2018. godine, a koja je bila tada snažno uzlaznog trenda. Ovaj podatak još je izraženiji za prvih 11 mjeseci ove godine u odnosu na 11 mjeseci 2018. gdje je rezultat bolji za 16% u 2021. nego u 2018. godini.
Kao zadnja točka Dnevnoga reda ove sjednice prikazan je promo film Experience Golden Slavonia koji je osvojio prvo mjesto na Festivalu IFA u Istanbulu, a snimljen je na području Požeško-slavonske županije te prikazuje njezinu turističku i eno gastro ponudu kao i sve ljepote kojima naša županija obiluje. Redatelji filma su Bobby B. Grubić i Spomenka Saraga, a producirao ga je Balduči film i Artonix studio u suradnji s Turističkom zajednicom Požeško-slavonske županije.
Maja Jakobović, direktorica Turističke zajednice Požeško-slavonske županije u svom obraćanju članovima vijeća istaknula je kako je usvojena nova brand i komunikacijska strategija TZ PSŽ kao i vizualni identitet, pokrenute su i realizirane dvije destinacijske marketing kampanje, izrađena su dva promo filma destinacije, realiziran je projekt Moja.hr u suradnji sa HRT-om i domaćom ekipom snimatelja, projekt Okusi hrvatske tradicije, te su realizirani brojni drugi projekti koji su turističku sliku naše županije podignuli na još veću razinu.
Izvor: pszupanija.hr

Vezano
Vezano
Događaji
Zadnje objave
Fotogalerija
Norijada u Požegi
Kutjevački planinari obišli Karlovačko, Samoborsko i Žumberačko gorje
Krizma u Župi sv.Terezije Avilske Požega
Duhovsko bdjenje mladih u požeškoj Katedrali
Maturanti Gimnazije Požega