Search
Close this search box.

ODRŽANO 9. EKIPNO DRŽAVNO PRVENSTVO U KVIZU Među 80 peteročlanih ekipa bile su i dvije požeške – jedna se plasirala u finalni dio natjecanja!

U prostoru Zagrebačkog velesajma održano je 9. ekipno državno prvenstvo u kvizu. Na tom natjecanju sudjelovalo je 80 peteročlanih ekipa iz svih krajeva Hrvatske, uključujući dvije čije je sudjelovanje podržala požeška kvizaška udruga „Kvizoljupci Zlatne doline“.
Požeška ekipa „Toma i nevjernici“ u sastavu (abecednim redom) Antun Akšamović, Tomislav Bleiziffer, Ivica Brtan, Ivor Čevapović i Uroš Milurović plasirala se u finalni dio natjecanja rezerviran za deset najboljih ekipa i u finalu osvojila 7. mjesto. Ta ekipa krenula je izvrsno u osnovni dio kviza. Naime, i nakon prvog i nakon drugog kruga od ukupno tri u osnovnom dijelu kviza, Požežani su bili na vrhu tablice – dijeleći vodeću poziciju s ekipom koja je na kraju osvojila naslov ekipnih državnih prvaka (u sastavu Lukša Benić, Dean Kotiga, Nikola Pezić, Neven Trgovec i Mladen Vukorepa).
Druga požeška ekipa, „Valis Aurea“ u sastavu (abecednim redom) Danijela Golek-Pilon, Matko Matijević, Željko Pavlović, Bruno Pilon i Ivan Žanetić, osvojila je 47. mjesto. Natjecanje je organizirao Hrvatski kviz savez. Njihov izvještaj, potpune rezultate i foto galeriju pogledajte na adresi: https://hrkviz.hr/izvjestaj/169_9__Ekipno_Drzavno_Prvenstvo_2023_ udruga Kvizoljupci Zlatne doline Tomislav Bleiziffer, predsjednik udruge

Izvor: T. Bleiziffer
Foto: HKS

Vezano
Vezano