Najčitanije

 • Fotogalerije

  OGROMNA AKCIJA POLICIJE DILJEM ZEMLJE Provodi se i na području Požeško-slavonske županije

  Od prije sat vremena portal index.hr počeo je objavljivati seriju informacija o akciji policije u više županija pa i u Požeško-slavonskoj. Tekstove prenosimo kako ih je objavljivao index.hr

  POLICIJSKI službenici Službe organiziranog kriminaliteta PU osječko-baranjske provode realizaciju operativne akcije u suradnji s policijskim službenicima PU zagrebačke, PU virovitičko-podravske, PU vukovarsko-srijemske i PU požeško-slavonske, a u koordinaciji s Ravnateljstvom policije i Uredom za suzbijanje korupcije i organiziranog kriminaliteta.

  Uhićenja u tijeku
  U tijeku su uhićenja više desetaka osoba i provođenje dokaznih radnji zbog sumnje da su počinile kaznena djela nedozvoljene trgovine u sastavu zločinačkog udruženja te neovlaštene proizvodnje i prometa drogama u sastavu zločinačkog udruženja, priopćila je policija.

  Na terenu je više od 150 policajaca
  U uhićenju osumnjičenih osoba te provođenju ostalih mjera i radnji sudjeluje oko 150 policijskih službenika iz kriminalističke i temeljne policije, kao i iz jedinica specijalne i interventne policije. Operativna akcija rezultat je višemjesečnog rada PU osječko-baranjske, priopćila je policija.

  Priopćenje Uskoka
  Uhićenja i provođenje hitnih dokaznih radnji rezultat su kriminalističkih istraživanja koja se provode u suradnji s PU osječko-baranjskom.
  Navedene radnje provode se na području Osječko-baranjske, Virovitičko-podravske, Vukovarsko-srijemske i Požeško slavonske županije te Grada Zagreba, a odnose se na više desetaka osoba za koje se osnovano sumnja da su počinile kaznena djela nedozvoljene trgovine u sastavu zločinačkog udruženja te neovlaštene proizvodnje i prometa drogama u sastavu zločinačkog udruženja.
  USKOK će nakon ispitivanja osumnjičenika donijeti odluku o daljnjem postupanju u predmetnom slučaju, o čemu će pravodobno obavijestiti javnost.

  Tekst: index.hr

  Foto: arhiva Požeški vodič

  Mudra izreka

 • „Beskoristan život je isto što i rana smrt” ( Johann Wolfgang Goethe )

 • Najnovije