Search
Close this search box.

OPĆINA JAKŠIĆ Danas primopredaja dva novoizgrađena objekta!

Danas je u Općini Jakšić obavljena primopredaja dva novoizgrađena objekta: društvenog doma u Jakšiću i sportskih igrališta u Eminovcima.
Društveni dom je izgrađen u blizini željezničke stanice gdje se nalazi 60-ak kuća a objekta gdje se mogu okupljati građani do sada nije bilo. Investicija je vrijedna milijun i 80 000 kuna i uglavnom je isfinancirana sredstvima općinskog proračuna. Ministarstvo regionalnog razvoja pomoglo je s 220 000 kuna. Nakon današnje primopredaje, ubrzo se očekuje i uporabna dozvola a onda će se upriličiti otvorenje i predaja mještanima na korištenje.
– Po meni je isto tako važan i drugi objekt koji ćemo preuzeti a to je rukometno i malonogometno igralište u Eminovcima. Vrijednost investicije je 780 000 kuna, s tim da nam je Ministarstvo turizma i sporta pomoglo s 330 000 kuna. Projekt je važan jer su Eminovci drugo po veličini naselje a nije imalo takvog sportskog terena i zato smo se odlučili izgraditi ga. Izvještaje sam sve podnio i ja očekujem kako ćemo u idućih mjesec dana dobiti uporabnu dozvolu – kazao je načelnik Općine Jakšić Ivica Kovačević.

Tekst i foto: V.Milković

Vezano
Vezano