Search
Close this search box.

OPET KRAĐE Nestala motorna pila i trimer, katalizator osobnog automobila i prometni znakovi!

Policija je danas izvijestila o nizu provala i krađa.

Provaljeno u kuću
U razdoblju od 1. studenoga 2021. do 25. svibnja 2022. u mjestu Crljenci, nepoznati počinitelj (ili više njih) je provalio u kuću u vlasništvu 32-godišnjakinje i otuđio motornu pilu i trimer. Policijski službenici tragaju za nepoznatim počiniteljem protiv kojeg slijedi kaznena prijava zbog počinjenog kaznenog djela „Teška krađa“.

Nepoznati počinitelj s osobnog automobila otuđio katalizator
U razdoblju 24./25. svibnja 2022. u Požegi u Ulici Antuna Gustava Matoša, nepoznati počinitelj (ili više njih) je s osobnog automobila u vlasništvu 41-godišnjaka odsjekao i otuđio katalizator. Policijski službenici tragaju za nepoznatim počiniteljem protiv kojeg slijedi kaznena prijava zbog počinjenog kaznenog djela „Teška krađa“.

Prijavio krađu prometnih znakova
U srijedu 25. svibnja 2022. policijskim službenicima je prijavio 32-godišnjak da je u razdoblju od 16. do 25. svibnja 2022. u mjestu Trenkovo na željezničkom cestovnom prijelazu, nepoznati počinitelj (ili više njih) otuđio stup s postavljenim prometnim znakovima i prometni znak u vlasništvu općine Velika. Policijski službenici tragaju za nepoznatim počiniteljem protiv kojeg slijedi kaznena prijava zbog počinjenog kaznenog djela „Ugrožavanje prometa opasnom radnjom ili sredstvom“.

Prometna problematika
Tijekom protekla 24 sata na području PU požeško-slavonske dogodila se prometna nesreća s materijalnom štetom u Požegi u Osječkoj ulici.

 

Vezano
Vezano