Search
Close this search box.

OPET Prijavljena računalna prijevara

Prijavila računalnu prijevaru

U srijedu 17. siječnja 2024., policijskim službenicima je prijavila 41-godišnjakinja s područja Požege da je početkom siječnja 2024. putem oglasnika na društvenoj mreži s nepoznatom osobom dogovorila kupnju karata za koncert te joj uplatila bonove teleoperatera, nakon čega joj se nepoznata osoba više ne javlja.

Slijedi daljnje kriminalističko istraživanje, dok će zaprimljena kaznena prijava biti proslijeđena nadležnom državnom odvjetništvu.

Upozoravamo građane na oprez prilikom javljanja na razne oglase. Kako ne bi postali žrtvom ovakvog ili sličnog kaznenog djela savjetujemo građanima da budu vrlo oprezni pri plaćanju online transakcijama, da prethodno provjere kome uplaćuju svoj novac, te da ne ustupaju podatke bankovnih kartica i svoje osobne podatke nepoznatim osobama.

Policijskim službenicima dragovoljno predao marihuanu

U srijedu 17. siječnja 2024. oko 12.30 sati u mjestu Velika, 19-godišnjak je policijskim službenicima dragovoljno predao manju količinu cannabis marihuane.

Protiv 19-godišnjaka slijedi optužni prijedlog zbog počinjenog prekršaja iz Zakona o suzbijanju zlouporabe droga.

Prometne nesreće tijekom protekla 24 sata

U srijedu 17. siječnja 2024. oko 17.05 sati u mjestu Kusonje na raskrižju ulica Bjelovarskih vitezova i Eugena Kvaternika, 74-godišnji vozač koji je upravljao osobnim automobilom, skretao je ulijevo te nije propustio vozila koja se kreću cestom s prednošću prolaska, uslijed čega je došlo do udara prednjeg dijela električnog bicikla kojim je upravljao 26-godišnjak u prednji lijevi dio vozila kojim je upravljao 74-godišnjak. Nakon udara došlo je do pada vozača i električnog bicikla na kolnik.

U prometnoj nesreći nije bilo ozlijeđenih osoba, dok protiv 74-godišnjaka slijedi prekršajni nalog zbog počinjenog prekršaja iz Zakona o sigurnosti prometa na cestama.

Tijekom protekla 24 sata na području Policijske uprave požeško-slavonske dogodio se i bijeg s mjesta prometne nesreće u Požegi u Osječkoj ulici.

Izvor: PU požeško-slavonska

Foto: V.Milković
 

Vezano
Vezano