Search
Close this search box.

OPET Prijavljena računalna prijevara

Prijavio računalnu prijevaru

U utorak 2. siječnja 2024. policijskim službenicima je prijavio 32-godišnjak s područja Pakraca da mu je u vremenu od kolovoza do prosinca 2023. nepoznati počinitelj (ili više njih) s računa skinuo novac.

Slijedi daljnje kriminalističko istraživanje dok će zaprimljena kaznena prijava biti proslijeđena nadležnom državnom odvjetništvu.

Prometne nesreće tijekom protekla 24 sata

U utorak 2. siječnja 2024. oko 11 sati u Lipiku na raskrižju ulica Vladimira Nazora i Alojzija Stepinca, 25-godišnji vozač koji je upravljao osobnim automobilom, dolaskom do raskrižja oduzeo je prednost prolaska osobnom automobilu kojim je upravljao 54-godišnjak kojemu je isteklo važenje vozačke dozvole.

Protiv 25-godišnjaka slijedi prekršajni nalog zbog počinjenog prekršaja iz Zakona o sigurnosti prometa na cestama dok je 54-godišnjaku na mjestu događaja naplaćena novčana kazna zbog počinjenog prekršaja iz Zakona o sigurnosti prometa na cestama.

Tijekom protekla 24 sata na području Policijske uprave požeško-slavonske dogodila se i prometna nesreća s materijalnom štetom u Lipiku u Slavonskoj ulici.

Izvor: PU požeško-slavonska
Foto: V.Milković

Vezano
Vezano