Search
Close this search box.

OPET PRIJEVARA Uplatio novac za grafičku karticu ali ju nije dobio!

Dogovorio kupnju grafičke kartice pa ostao bez novca

U ponedjeljak 26. veljače 2024., policijskim službenicima je prijavio 18-godišnjak s područja Kutjeva da je u tijekom mjeseca studenoga 2023. na Internet oglasniku s nepoznatom osobom dogovorio kupnju grafičke kartice te uplatio novac nakon čega mu se nepoznata osoba više ne javlja.

Slijedi daljnje kriminalističko istraživanje, dok će zaprimljena kaznena prijava biti proslijeđena nadležnom državnom odvjetništvu.

Upravljao osobnim automobilom pod utjecajem alkohola od 2,22 promila

U utorak 27. veljače 2024. oko 1.30 sati u mjestu Vidovci u Ulici Stjepana Radića, policijski službenici su u prometu zatekli 60-godišnjeg vozača koji je pod utjecajem alkohola od 2,22 promila upravljao osobnim automobilom.

Budući da je postajala opasnost da će nastaviti s činjenjem prekršaja 60-godišnjak je smješten u posebnu prostoriju policije do otriježnjenja i protiv njega slijedi prekršajni nalog zbog počinjenog prekršaja iz Zakona o sigurnosti prometa na cestama.
 
Prometna problematika

Tijekom protekla 24 sata na području Policijske uprave požeško-slavonske dogodila se prometna nesreća s materijalnom štetom u Požegi na Trgu sv. Terezije.
 
Izvor: PU požeško-slavonska
Foto: V.Milković

Vezano
Vezano
Događaji
Zadnje objave
Fotogalerija
Povodom Dana županije uz spomenik hrvatskim braniteljima položeni vijenci
Besplatna kontrola tlaka i šećera u krvi
 Svetkovina Uskrsnuća Gospodnjega u požeškoj Katedrali
Blagoslov hrane u Pleternici
Uskrsni sajam i podjela posnog obroka u Požegi