Search
Close this search box.

OŠ „DOBRIŠA CESARIĆ“ Domaćin sportsko-edukativne kampanje Sportskih igara mladih

Osnovna škola „Dobriša Cesarić“ domaćin je sportsko-edukativne kampanje Sportskih igara mladih pod nazivom “Zero Waste – Budi dio Igre – Čuvajmo naš planet”. Tijekom današnjeg dana učenici će imati organiziranu rekreaciju te predavanje o razvrstavanju otpada.
Svojim dolaskom kampanju su podržali zamjenik županice Požeško – slavonske županije Ferdinand Troha i pročelnica Upravnog odjela za društvene djelatnosti Grada Požege Maja Petrović.


– Izrazito smo ponosni što je jedna od naših škola sudionik ove vrijedne edukativne kampanje i što djeca našega grada imaju priliku sudjelovati u vrhunsko organiziranim sportskim natjecanjima, a ujedno kroz edukacije o pozitivnom utjecaju na okoliš spoznati važnost održivog razvoja. U ovom izazovnom vremenu izuzetno nam je važno zadovoljiti potrebu djece za kretanjem i izražavanjem pokretom te sportskim aktivnostima omogućiti pozitivan utjecaj na raspoloženje naših malih sugrađana. Grad Požega podržava sve aktivnosti koje promiču kvalitetno provođenje slobodnog vremena djece i mladih i promiču zdrave navike te ćemo vas i dalje podržavati u vašemu radu. – poručila je Petrović.
Coca-Cola u Hrvatskoj i ove godine podržava nastojanja Plazma Sportskih igara mladih na području održivog razvoja sudjelovanjem u velikoj edukativnoj kampanji “Zero Waste – Budi dio Igre – Čuvajmo naš planet”. Ovom kampanjom želi se doprinijeti što pozitivnijem utjecaju na okoliš i pružiti rješenja za izazove povezane s ambalažom, a koji su i dio u višegodišnjeg projekta Svijet bez otpada.

Izvor: pozega.hr
Foto: Požeško – slavonska županija

Vezano
Vezano