Search
Close this search box.

OŠ FRA KAJE ADŽIĆA PLETERNICA Sudjelovali u međunarodnom natjecanju iz informatike i računalnog razmišljanja Dabar – čak 11 učenika nagrađeno zlatnim diplomama!

OŠ Fra Kaje Adžića Pleternica sudjelovala je ove godine u međunarodnom natjecanju iz informatike i računalnog razmišljanja Dabar i postigla zapažene rezultate. Na školskoj facebook stranici objavljeno je ovo:

Među 1266 učitelja iz svih dijelova Lijepe naše, našle su se i naše četiri učiteljice informatike Marijana Škvorc, Martina Begić, Martina Šubara i Ivona Han koje su svoje učenike prijavile i pripremile za natjecanje Dabar. Natjecali su se učenici od 3. do 8. razreda u kategorijama primjernim za pojedini uzrast. U Hrvatskoj je ukupno sudjelovalo 49 065 učenika. Svi učenici nagrađeni su priznanjima za sudjelovanje, a među 10% najboljih našlo se i čak 11 naših učenika koji su nagrađeni zlatnim diplomama.
Nagrađeni učenici su: Mihael Šarić (3.a), Rafaela Adžidović (5.b), Matej Brblić (5.a), Marija Obućina (6.e), Vanesa Vračić (6.e), Dora Škovrlj (6.e), Ena Čačić (7.e), Petar Miličević (8.a), Antun Gregurić (8.a), Ivan Ivanković (8.e), Tena Petković (8.e), Filip Jugović (8.f).
Čestitamo svim nagrađenim učenicima i njihovim mentoricama!

Izvor: Ivona Han, učiteljica matematike i informatike
Pripremila: V.Milković

Vezano
Vezano
Događaji
Zadnje objave
Fotogalerija
Povodom Dana županije uz spomenik hrvatskim braniteljima položeni vijenci
Besplatna kontrola tlaka i šećera u krvi
 Svetkovina Uskrsnuća Gospodnjega u požeškoj Katedrali
Blagoslov hrane u Pleternici
Uskrsni sajam i podjela posnog obroka u Požegi