Search
Close this search box.

OŠ JULIJA KEMPFA Na Državnom natjecanju iz biologije Klara Najvirt je deveta a košarkašice su na Državnom prvenstvu pete

.U Zadru se u Osnovnoj školi Zadarski otoci od 5.-8. svibnja 2024. godine održalo Državno natjecanje iz biologije na kojem je sudjelovalo 111 učenika iz cijele Hrvatske. Požeško – slavonsku županiju predstavljala je učenica OŠ Julija Kempfa Klara Najvirt, Učenica je osvojila izvrsno 9. mjesto u kategoriji znanja za osmi razred. Njena mentorica je prof. Mirela Prskavac, a putovala je u pratnji pedagoginje Jasne Pavošević.
U Poreču je u istom terminu održana završnica Državnog prvenstva školskih sportskih društava Republike Hrvatske u košarci. Djevojčice Kempfove škole, s mentorom Alenom Ivanovićem, u konkurenciji 24 najbolje ekipe u državi, ostvarile su izvanredno 5. mjesto. Ekipa Kempfove škole bila je najmlađa na cijelom turniru, jer u prvoj ekipi osim sedmašica i osmašica nastupaju i dvije učenice četvrtog razreda te jedna učenica trećeg razreda. Učenice su pokazale veliku borbenost, požrtvovnost, zalaganje i lijepo ponašanje u svim utakmicama. Na istom prvenstvu nastupili su i dječaci Kempfove škole s mentorom Dariom Piskerom koji su osvojili 9. mjesto.
Iskrene čestitke vrijednim i marljivim učenicima te mentorima!
Izvor: OŠ Julija Kempfa

Vezano
Vezano
Događaji
Zadnje objave
Fotogalerija
Norijada u Požegi
Kutjevački planinari obišli Karlovačko, Samoborsko i Žumberačko gorje
Krizma u Župi sv.Terezije Avilske Požega
Duhovsko bdjenje mladih u požeškoj Katedrali
Maturanti Gimnazije Požega