Search
Close this search box.

OSMI DAN POŽEŠKOG MALONOGOMETNOG TURNIRA U polufinalu Cor Caffe bar Colosseum, Caffe bar Vertigo, Caffe bar Rubikon i  Caffe bar Samson

U Sportskoj dvorani „Tomislav Pirc“ osmog dana su odigrane četvrtfinalne utakmice 30. Božićnog malonogometnog turnira “Požega 2021”. U prvom četvrtfinalu Cor Caffe bar Colosseum je sa 4:1 bio bolji od MNK Autodijelovi Tokić. Renato Rumbak zabio je u 5. minuti za 1:0, a isti igrač povisio je vodstvo u 8. minuti na 2:0. Na 2:1 smanjio je Mislav Brnčić u 17. minuti. U drugom dijelu Cor Colosseum glovima Franje Matkovića u 23. i Matije Ezgete u 30. minuti postiže 4:1, što je bio i konačni rezultat utakmice.

Vallis Aurea je protiv Caffe bara Rubikon povela u 10. minuti lijepim pogotkom Mateja Sivrića , a na 1:1 izjednačio je Tomislav Marijanoviću 24. minuti. U 39. minuti Rubikon iz penala koji je realizirao Nikola Eller postiže konačnih 1:2. Caffe bar Vertigo je pobijedio Autoservis Gile  sa 4:0. Ivica Pavić je lijepim prizemnim udarcem s desetak metara u 12. minuti svladao vratara Tina Mršića za 1:0. U 15. minuti Pavić je iz blizine zabio za 2:0, a na 3:0 povisio je Domagoj Ivanagić u 18. minuti. U drugom dijelu Vertigo je čuvao rezultat, a na samom kraju Matej Mitrović je 40. minuti pogodio prazna vrata za konačnih 4:0 , nakon što su igrači Autoservisa Gile „izvadili“ vratara i igrali s igračem više u polju.

U posljednjoj utakmici Caffe bar Samson je sa 4:1 savladao MNK Redoksi.  Već u 3. minuti Kristijan Katušić je lijepim golom doveo Redokse u vodstvo, a na 1:1 izjednačio je četverostruki najbolji strijelac tunira Tomislav Žuljević u 10. minuti. Mario Pavelić je u 16. minuti topovskim udacem iz kaznenog udarca s 10 metara zabio za vodstvo Samsona nakon što su Redoksi skupili 6 prekršaja. Mario Ćubel je u 26. minuti povisio vodstvo na 3:1, a za konačnih 4:1 zabio je Gabrijel Boban u 40. minuti. Tako su se u polufinalu našli Cor Caffe bar Colosseum, Caffe bar Vertigo, Caffe bar Rubikon i  Caffe bar Samson.

Pripremio: I. T.

Foto: Požeški športski savez

Vezano
Vezano