Search
Close this search box.

OSNOVNA ŠKOLA JULIJA KEMPFA Radovi na sanaciji i uređenju sportskog igrališta

U tijeku su radovi na sanaciji i uređenju sportskog igrališta požeške Osnovne škole Julija Kempfa, koji bi trebali biti završeni do konca ovoga tjedna. Radove izvodi tvrtka Playlife iz Zagreba, a uključuju nabavu, dopremu i ugradnju betonskih rubnjaka i podne linijske rešetke s koritom, sifonom i mrežicom, akrilnu podlogu za sportske terene te montažu rukometnih alu golova.

Riječ je o kvalitetnom rješenju za realizaciju sintetičkih podova koji moraju biti svestrani i dovoljno udobni za različite sportove, ali i otporni na habanje, vremenske uvjete i bez održavanja. Akrilni premazi posjeduju izvrsnu savitljivost, odnosno rastezljivost, iznimno dobro podnose mehanička opterećenja, te znatno poboljšavaju kvalitetu i udobnost bavljenja sportom. Vrijednost radova je 186.998 kuna.

Uređenjem igrališta osnovnih škola na području Grada Požege nastoji se stvoriti kvalitetan i siguran prostor za rast i razvoj djece te omogućiti bolje uvjete za održavanje tjelesne aktivnosti u školama, te stvaranje prostora u kojem će djeca provoditi više slobodnog vremena na otvorenom prostoru.

Izvor: pozega.hr

Vezano
Vezano