Search
Close this search box.

OSUMNJIČEN ZA PRIJEVARU U trgovini podigao raznu robu koju nije platio!

Osumnjičen za prijevaru

Policijski službenici dovršili su kriminalističko istraživanje nad 37-godišnjim hrvatskim državljaninom sa područja Velike kojeg se sumnjiči da je počinio kazneno djelo „Prijevara“. Naime, osumnjičeni je tijekom lipnja 2023. u trgovini na području Velike u vlasništvu trgovačkog društva s područja Čaglina podigao raznu robu koju nije platio.

Vezano za navedeno slijedi posebno izvješće kao nadopuna kaznene prijave.
 
Požar na otvorenom prostoru

U ponedjeljak 24. lipnja 2024. oko 23 sata u mjestu Biškupci, na neutvrđeni način došlo je do požara na otvorenom prostoru te je izgorjelo pokošeno strnište. U požaru nije nastupila materijalna šteta.
 
Prometne nesreće tijekom protekla 24 sat

U ponedjeljka 24. lipnja 2024. oko 12.05 sati između mjesta Kutjevo i Orahovica, 52-godišnji policijski službenik koji je upravljao policijskim službenim vozilom i 31-godišnji vozač koji je upravljao teretnim automobilom, prilikom mimoilaženja nisu ostavili dovoljan razmak između svog vozila i vozila s kojim se mimoilaze. Tom prilikom došlo je do udara lijevog bočnog ogledala vozila kojim je upravljao 52-godišnjak u lijevo bočno ogledalo vozila kojim je upravljao 31-godišnjak.

Protiv oba vozača slijedi prekršajni nalog zbog počinjenog prekršaja iz Zakona o sigurnosti prometa na cestama.

Tijekom protekla 24 sata na području Policijske uprave požeško-slavonske dogodila se i prometna nesreća s materijalnom štetom u Požegi u Industrijskoj ulici.
 

Izvor: PU požeško-slavonska
Foto: V.Milković

Vezano
Vezano