OSUMNJIČENI Jedna žena za nedozvoljenu uporabu osobnih podataka a dvojica muškaraca za krađu više od 160 stabala!

Osumnjičena za nedozvoljenu uporabu osobnih podataka
Slijedi posebno izvješće kao nadopuna kaznene prijave

Policijski službenici su dovršili kriminalističko istraživanje nad 41-godišnjom hrvatskom državljankom s područja Zagreba koju se sumnjiči da je počinila kazneno djelo „Nedozvoljena uporaba osobnih podataka“. Naime, osumnjičena je u prosincu 2019. putem telefona iskoristila osobne podatke 77-godišnjakinje s područja Požege te sklopila ugovor s tele operaterom i oštetila je za novčani iznos od oko 4.900,00 kuna.

Dvojica osumnjičena za krađu
Počinitelji su posjekli  preko 160 stabala u vlasništvu „Hrvatskih voda“

Policijski službenici su dovršili kriminalističko istraživanje nad dvojicom hrvatskih državljana s područja Pakraca starosti 50 i 63 godine koje se sumnjiči da su počinili krađu. Naime, oni su u razdoblju od 15. srpnja do 2. kolovoza 2022. u blizini mjestu Dereza, posjekli preko 160 stabala u vlasništvu „Hrvatskih voda“. Slijedi posebno izvješće kao nadopuna kaznene prijave.

Pronašao i dragovoljno predao eksplozivna sredstva
I dalje je u tijeku akcija “Manje oružja-manje tragedija”

U petak 30. rujna 2022. u mjestu Sulkovci, 30-godišnjak je prilikom čišćenja dvorište zgrade pronašao i policijskim službenicima dragovoljno predao ručnu bombu, četiri trotilska metka i tijelo protupješačke mine. Navedeno su izuzeli policijski službenici i pohranili u prostorije policije do uništenja.

Prometne nesreće tijekom protekla 24 sata
Dogodile su se dvije prometne nesreće s materijalnom štetom

U petak 30. rujna 2022. oko 11.25 sati između mjesta Rajsavac i Cerovac, 54-godišnji vozač koji je upravljao tegljačem marke „MAN“, slatinskih registarskih oznaka, a kojemu je bila pridodana poluprikolica, uslijed neprilagođene brzine sletio je u putni kanal. Vozaču je na mjestu događaja naplaćena novčana kazna zbog počinjenog prekršaja iz Zakona o sigurnosti prometa na cestama.

Tijekom protekla 24 sata na području PU požeško-slavonske dogodila se prometna nesreća s materijalnom štetom u  Kaptolu u Ulici Tomislava Pranjkovića.

Izvor: PU požeško-slavonska

Foto: V.Milković

Vezano
Vezano