Search
Close this search box.

OTVOREN ADVENT U „NININOJ ČAROBNOJ SHHHUMI” Pred nama je mjesec dana uživanja u prekrasnom ambijentu

Puštanjem u zrak ‘balona želja’ i koncertom Danijele Martinović sinoć je započeo adventski program u „Nininoj čarobnoj Shhhumi” u Velikoj. Preko 200 000 raznobojnih svjećica obasjalo je prostor Aquaparka Shhhuma a razne atrakcije za male i velike doslovno ‘mame’ da dođete i sve pozorno razgledate. Naravno, i da se počastite u kućicama slikovitih naziva: Happy House, Kuća dobre kapljice, Kuća orašara, Sam u kućici, Kuća malog Slavonca, Tri praščića, Kućica Bake Mraz….najmlađi se mogu provozati na vrtuljku, fotografirati se u ukrašenim saonicama, automobilima…
– Treći advent u Velikoj „Ninina čarobna Shhhuma” otvara svoja vrata danas za sve posjetitelje. Pred nama je mjesec dana uživanja u prekrasnom ambijentu s oko 20 ugostiteljskih kućica, s posebnom ponudom za djecu, imat ćemo i obiteljski dan nedjeljom… Tu je i veliki broj koncerata velikih zvijezda s naše estrade ali i iz regije, pa očekujemo dobru posjetu. Nadamo se i dobrom vremenu. Veselimo se Božiću i želimo svima sve najbolje za Božić i Novu godinu, nadamo se da će svi koji dođu ponijeti lijepe dojmove iz Ninine čarobne Shhhume – kazao je direktor Turističke zajednice „Zlatni Papuk” Tomislav Galić.
Podsjetimo, organizatori su u idućih mjesec dana najavili koncerte Jelene Rozge, Miroslava Škore, grupe Cambi, Halida Bešlića, Saše Matića, Lexingtona, Milice Pavlović…a za ugodnu zabavu na dočeku Nove godine, 31.prosinca u podne, pobrinut će se Giuliano.


Tekst i foto: V.Milković

Vezano
Vezano