Search
Close this search box.

OVE NEDJELJE NA STAZI VILLARE Otvoreno prvenstvo Hrvatske u motocross-u

Ove nedjelje, na poznatoj stazi Villare, održat će se Otvoreno prvenstvo Hrvatske u motocross-u. Riječ je o 20. jubilarnoj utrci o čemu su danas novinarima govorili zamjenik gradonačelnika Požege dr.sc.Borislav Miličević i tajnik Moto kluba „Požega Promet” Zlatko Jaroš.
– Dvadeset godina neprekinutog održavanja ove utrke je nešto što prije svega trebamo čestitati entuzijastima obitelji Jaroš, pogotovo gpospodinu Jarošu koji je danas s nama. Grad Požega je ponosan na Moto klub „Požega Promet” a dokaz tome je da smo na 5.sjednici motocross stazu Villare, i imovinu koja se nalazi na njoj, odlukom Gradskog vijeća dali na upravljanje Klubu na 10 godina, uz mogućnost produžavanja. Što se tiče ovog Otvorenog prvenstva Hrvatske koje će se održati 3.travnja, Grad Požega je uplatio sredstva kojima će pomoći organizaciji trke – rekao je zamjenik Miličević.


– Meni je izuzetna čast što smo nakon ovoliko godina truda i rada došli do ovog okruglog broja, 20.godina organiziranja utrke. Ove godine slavimo i 25 godina postojanja Kluba, bilo je to 11.ožujka. Mi smo se kao organizatori potrudili da i ove godine napravimo vrhunske uvjete za natjecatelje i sad čekamo da vrijeme napravi svoje. Nama blato nikad ne smeta, nama više smeta hladnoća zbog publike. Zadovoljni smo s pristiglim prijavama, imamo preko 85 pristiglih prijava. Naših domaćih vozači imamo manje, ranijih godina smo ih imali 6 ili 7 a ove godine bi ih trebalo biti troje: to su Dejan Milenović, Enola Šamu iPetar Vučković, kojemu je to prva trka. Dakle, za sada ih je troje ali, do nedjelje se još netko može javiti – kazao je Z.Jaroš.
Start utrke je u 13,30 sati.

Tekst i foto: V.Milković

Vezano
Vezano