Search
Close this search box.

OVE NEDJELJE U ZARILCU Roštiljada i Biciklijada – prijave se primaju još u srijedu i četvrtak!

Vikend je uvijek lijepo provesti u prirodi a iz Pleternice stiže poziv – u nedjelju dođite na jezero u Zarilcu, na tradicionalnu Roštiljadu i Biciklijadu!

Pozvani su svi koji žele da se prijave na 0992746297 ili na tz@pleternica.hr do 27. travnja. Ekipa može biti sačinjena od jedne osobe, a može ih biti i puno više. Sve je na Vama! Organizator kao i prošlih godina osigurava 3 kilograma mesa za svaku ekipu te ugljen za roštiljanje. Ekipe se okupljaju od 10 sati, mariniraju meso po svojim receptima koje ih čeka u paketima te kreću sa pripremom. U 12 sati je početak natjecateljskog roštiljanja, a u 13 sati predaja mesa. Paket sadrži 1 kg mljevenog mesa, 0,75 kg carskog, 0,75 kg svinjskog vrata te 0,5 kg piletine. Meso za predaju natjecatelji dekoriraju po svom vlastitom nahođenju, a za najbolja tri roštilja predviđene su i bogate nagrade.

Isti dan nas očekuje i tradicionalna obiteljska Biciklijada koja kreće u 11 sati sa Trga bećarca. Svi sudionici imaju osiguran ručak koji pripremaju lovci iz LD Vražjak Sesvete, a uz bogatu ponudu roštilja zasigurno nitko neće ostati gladan. Naravno, kao i svake godine tu je i tombola, pa će tako najsretniji sudionik Biciklijade osvojiti i bicikl.
Za dobru glazbu pobrinut će se Original band, koji nastupa u svojoj tamburaškoj varijanti.

Izvor: Grad Pleternica

 

Vezano
Vezano