Search
Close this search box.

OVOG TJEDNA Kultna „Večernja škola“ napokon u Požegi!

Krajem ovog tjedna, junaci Večernje škole predvođeni Željkom Pervanom nastavljaju turneju po Slavoniji!
S predstavom „Posljednja Večernja“, koju su najavili kao posljednju zajedničku izvedbu u Požegu stižu u nedjelju, 26. ožujka u Sportsku dvoranu Tomislav Pirc (Grabrik).
„Spremamo vam, kao i uvijek, osvrte na današnjicu, naravno, svatko iz svoga kuta i svoga lika! Fokus nam je na procesima, na ponašanju i odnosima među ljudima. Rođenje, odrastanje, ljubav, zavist, žudnje, ambicije…“ naglašava Željko Pervan ususret dolasku u Požegu.
A iako se radi o istoj predstavi koja će u sljedeća dva mjeseca obići gotovo cijelu Hrvatsku, u svakome gradu publiku čekaju iznenađenja i dodani skečevi koji se dotiču specifičnosti svakog dijela Hrvatske u koju predstava dolazi.
„Duhovit se ne može postati, a ni prestati biti duhovit!“ tvrdi Pervan, a on je, bez pretjerivanja, zajedno sa svojim učenicima u ovoj „Posljednjoj Večernjoj“ možda i duhovitiji nego ikada do sada!
Željko Pervan alias profesor Maksimilijan Jure Kučina i njegovi učenici Blaž (Damir Folnegović), Antimon (Ahmed El Rahim), Denis (Mladen Horvat) i Aljoša (Zlatan Zuhrić-Zuhra) za sve fanove Večernje škole pripremaju dvosatni spektakl, s urnebesno smiješnim angedotama i skečevima, a neće izostati ni pjesme.
Samo dva dana prije dolaska u Požegu, dečki će predstavu zaigrati i u Vukovaru.
Ulaznice za predstavu u Požegi mogu se kupiti na sljedećim prodajnim mjestima:
• Online u sustavu Eventim.hr,
• u Požegi na prodajnom mjestu Tisak Plus POŽEGA KORZO LOKAL Cehovska 2 i Petrol BP Požega, Osječka bb.

Izvor: foto: Zvjezdica Petra
Srdačni pozdrav,
Kora Dilić

Koraljka Dilić
Media&Communication Expert
Event Manager, Producer

Vezano
Vezano