Search
Close this search box.

PARK PRIRODE PAPUK Geo info centar je od 1. veljače otvoren za sve posjetitelje

Interes za Geo info centrom ne jenjava kroz čitav proces njegove izgradnje, no otkako je nakon službenog otvorenja najavljeno i njegovo otvorenje za sve  posjetitelje, interes je nadmašio sva očekivanja. Gotovo ne postoji dio Hrvatske iz kojeg nisu pristizali upiti vezani uz mogućnost posjeta.
Već danas planirajte svoj posjet Papuku jer  Geo info centar otvara svoja vrata u utorak 01.02.2022. godine. Radno vrijeme centra je od utorka do subote u vremenu od 8 do 16 sati.
Impozantna građevina koja svojim izgledom intrigira sve prolaznike, svojom unutrašnjošću oduševila je i najveće skeptike.


„S osobitim zadovoljstvom najavljujem prvi radni dan Geo info centra, točnije 01.02.2022.godine. Nakon tri godine izgradnje i opremanja, ulazimo u izazovno razdoblje upravljanja Geo info centrom.  Uvjereni smo da će dojmovi  posjetitelja biti pozitivni kao i uzvanika s otvorenja jer doživljaj posjetitelja nam je ujedno i najveći motiv.“ – izjavio je Alen Jurenac, ravnatelj Parka prirode Papuk.
Koliko je star naš Planet, kada se pojavio život na Zemlji te kako se on razvijao od prajuhe, preko dinosaura sve do pojave čovjeka? Koji su to fosili pronađeni u papučkim stijenama koji nam svjedoče o davnim pričama ove slavonske gore? Jesu li na Papuku davno bile karbonske močvare, oceanima plovili čudnovati amoniti, a Panonskim morem plivao morski pas megalodon?
Ovo je samo dio onoga što možete saznati u Voćinu na adresi Nikole Šubića Zrinskog 1a. Kontakt za sve upite je: geoinfocentar@pp-papuk.hr

Izvor: Park prirode Papuk

Vezano
Vezano
Događaji
Zadnje objave
Fotogalerija
Povodom Dana županije uz spomenik hrvatskim braniteljima položeni vijenci
Besplatna kontrola tlaka i šećera u krvi
 Svetkovina Uskrsnuća Gospodnjega u požeškoj Katedrali
Blagoslov hrane u Pleternici
Uskrsni sajam i podjela posnog obroka u Požegi