Search
Close this search box.

PLESNI STUDIO MARINE MIHELČIĆ Izniman uspjeh na Međunarodnom plesnom festivalu u Križevcima

Plesni studio Marine Mihelčić proteklu subotu 6.4. sudjelovao je na međunarodnom plesnom festivalu u Križevcima pod nazivom KRIŽEVCI DANCE CUP. Bili su dio 1200 plesača koji su se natjecali kroz dva dana. Preponosni su na sve njihove plesače koji su ostvarili izniman uspjeh.
Seniorke Tara Matijević, Nika Bokor, Jana Dvoraček, Ema Marić, Lana Mršić, Ena Babić, Renea Mihić i Barbara Barišić iz dvije požeške plesne skupine pod nazivom DREAM i STARS natjecale su se u tri plesne kategoriji grupno i u dvije kategorije sa solima. U jednoj koreografiji pridružila im se i Hana Ledić i 5 manjih plesača iz plesnog studija iz Nove Gradiške.

Sve grupe su osvojile zlatno , a solistice Ena Babić i Lana Mršić osvojile su 3. i prvo mjesto. Uz prvo mjesto Lana Mršić uspjela je ući u GALA VEČER natjecanja u koju ulazi 10 najbolje ocijenjenih koreografija. Ulazak u gala večer je zasluženo priznanje njenog predanog rada , puno treniranja i umjetničkog izraza.
Sada nastavljaju dalje sa pripremama za predstave, regionalno natjecanje i za odlazak na svjetsko natjecanje u plesu u Prag na koje kreću krajem lipnja sa velikim brojem koreografija u kojima su se ove djevojke uspjele kvalificirati za odlazak.
– Hvala svima koji nas prate i podržavaju, a najviše našim roditeljima – rekla je
trenerica, Nataša Ledić

Izvor: N.Ledić

Vezano
Vezano
Događaji
Zadnje objave
Fotogalerija
Norijada u Požegi
Kutjevački planinari obišli Karlovačko, Samoborsko i Žumberačko gorje
Krizma u Župi sv.Terezije Avilske Požega
Duhovsko bdjenje mladih u požeškoj Katedrali
Maturanti Gimnazije Požega