Search
Close this search box.

PLETERNICA Anketom Dječjeg vrtića „Tratinčica“ i roditelja do kvalitetnog sadržaja: „Ideje i komentari roditelja dobra su nam vodilja.“ Izabrane i najbolje maske

Dječji vrtić Tratinčica uspješno je proveo anketu o zadovoljstvu roditelja i njihove djece o potrebama, mogućnostima te uvjetima rada samog vrtića. S tim ciljem, tokom akademske godine 2021./2022. anketom su obuhvaćeni svi roditelji mališana, a malim i sigurnim koracima prikupljeno je 135 odgovora koji će biti prava vodilja i smjernice Gradu Pleternici te pleterničkom vrtiću za planiranje novog sadržaja i dokaz kako se u malim sredinama mogu realizirati velike stvari.

– Izuzetno nam je važno da roditelji budu zadovoljni uslugom našeg vrtića. Upravo zato radimo na poboljšanju kvalitete usluga kroz razne projekte, a ideje roditelja kao i komentari te opaske dobra su nam vodilja. Stoga zahvaljujem roditeljima na sudjelovanju, a njih, kao i naše vrijedne odgojiteljice pozivam na redovno sudjelovanje u kreiranju boljeg odrastanja za naše najmlađe sugrađane – istaknula je gradonačelnica Marija Šarić.


Pleternica je dugi niz godina nositelj titule Grad prijatelj djece pa je shodno tome i ova aktivnost jedna od onih kojima se taj status zadržava.
-Tijekom 2021./2022. godine proveli smo anketu među roditeljima u suradnji sa Gradom. Zahvaljujemo svima na sudjelovanju te praćenju rada naše ustanove. Sa ciljem rada na kvaliteti usluge te još uspješnijeg rada bit ćemo slobodni zamoliti Vas u toku godine za ponovno sudjelovanje u sličnoj anketi – poručila je Nikolina Hačka, ravnateljica Dječjeg vrtića.


• A kad smo već kod dječjeg vrtića, kažimo i da je završen izbor za najljepšu masku. Izradili su ih mališani i njihove tete a građani su glasovali putem facebooka.
• – Zahvaljujemo se Gradu Pleternici na poklonima, koje je u ime gradonačelnice Marije Šarić, uručila direktorica Poduzetničkog centra Barbara Rudež – objavljeno je na facebook stranici Vrtića, uz ispis nagrađenih.
1 nagrada ‐ MINIONS skupine Medvjedići
2 nagrada ‐ DINOSAUR skupine Leptirići
3 nagrada ‐ SPUŽVA BOB skupine Krijesnice

Izvor: Grad Pleternica i DV Tratinčica

Vezano
Vezano