Search
Close this search box.

U POVODU BLAGDANA SV. FRANJE SALEŠKOG Druženje novinara s gradonačelnicom Marijom Šarić

U povodu blagdana sv. Franje Saleškog, zaštitnika pisaca i novinara, gradonačelnica Pleternice Marija Šarić održala je u restoranu „Klas“ tradicionalno druženje s novinarima, poželjevši im mnogo uspjeha u nadolazećoj godini, kvalitetne teme i zanimljive priče. U nazočnosti Barbare Rudež, direktorice pleterničkog Poduzetničkog centra, zahvalila im je na dosadašnjoj kvalitetnoj suradnji i izrazila nadu da će se ona i ubuduće nastaviti.

Zahvala za praćenje aktivnosti na gradskom području

-Prilika je to da vam zahvalim na praćenju Grada Pleternice i svih naših aktivnosti, naših udruga, a posebno naših projekata tijekom cijele godine. Na mjestu gradonačelnice sam tek sedam mjeseci, ali pamtim dobra iskustva još iz vremena Poduzetničkog centra Pleternica. Uvijek ste bili objektivni te ovdje bili kada je naše građane trebalo informirati, a svima nam je zajednički cilj da što više radimo na tome da građani dobiju kvalitetnu i pravovremenu informaciju za njihov boljitak. Ono što slijedi u narednoj godini je kontinuitet rada kakav smo imali i proteklih nekoliko godina. Grad smo koji uvijek pokušava što više privući europska sredstva za ono što je građanima potrebno. S kolegicom Barbarom Rudež iz Poduzetničkog centra, te sa svim našim tvrtkama i ustanovama, radimo da ta sredstva što više privučemo i načinimo što više objekata na gradskom području, koji će  koristiti našim sugrađanima i poduzetnicima i svima onima koji borave u Gradu Pleternici. Osim toga, dok čekamo velike projekte, provodimo i niz manjih kojima omogućujemo sadržaj u svim našim zgradama koje smo izgradili i opremili putem europskih sredstava. Ovih dana će se održati početne konferencije za brojne male projekte naših udruga, na koje smo iznimno ponosni, a zajednički rad ima smisla-kazala je gradonačelnica.

Prvi put kalendar događanja

Dodala je kako je izrađen prigodni kalendar događanja koji će novinari dobiti za uspomenu. -Prvi put smo uvezali sve naše ustanove i institucije i sve one koji nešto rade na gradskom području. Pokušali smo staviti kalendar događanja koji će stvoriti jedan kontinuitet rada, kvalitetan sadržaj u svim našim objektima i novu publiku, da se svi ugodno osjećaju u našem gradu. Nadamo se da će svi ti objekti oživjeti, a znamo da to nije jednostavno-poručila je gradonačelnica M. Šarić.

Tekst i foto: I. Tomić

 

 

 

Vezano
Vezano