Search
Close this search box.

PLETERNICA ‘Garavuša’ postala nova direktorica Turističke zajednice

Ivana Ketović Marjanović nova je direktorica Turističke zajednice Pleternica. Objavila je to na svom facebook profilu gradonačelnica Marija Šarić, koja je do sada obavljala tu dužnost.
– Tim Pleternica postaje bogatiji za još jednu vrijednu, hrabru, kreativnu i toplu osobu koja je spremna zajedno s ostatkom pleterničke ekipe raditi na pomicanju granica i rušenja predrasuda! Ivana Ketović Marjanović, dobro nam došla! Turistička zajednica Grada Pleternice kreće od srijede prema novim turističkim pričama s novom direktoricom na čelu!


Ivanu Ketović Marijanović mnogi znaju kao vokalnu solisticu TS Garavuše no, manje je onih koji znaju da je godinama radila u Kutjevu d.d.
– Nakon gotovo 11 godina radnog staža u Kutjevu, stiglo je vrijeme za promjene. Zahvalna na stečenim znanjima, iskustvu, lijepim trenucima i svim divnim ljudima koje sam upoznala. Uspomene i prijateljstva ostaju, ljubav prema vinu također, a jedan komadić srca zauvijek pripada Kutjevu! – objavila je Ivana na svom facebook profilu.

Tekst: V.Milković
Foto: M.Š. i I.K.

Vezano
Vezano