Search
Close this search box.

PLETERNICA Klub za mlade diše punim plućima aktivnostima projekta „Mladi u zajednici“

Udruga Mladi za mlade Pleternice u svome djelovanju na području grada nastavlja ostvarivati opažene i hvalevrijedne rezultate. Nakon organizacije javnog gledanja finalne i polufinalne utakmice Lige nacija kojim su mladi u razmaku od četiri dana dvaput dupke ispunili Trg bećarca, nastavljaju sa svojim aktivnosti u sklopu projekta „Mladi u zajednici“.


Jedna od projektnih ideja za koju je udruga dobila podršku od Fonda za aktivno građanstvo, sredstvima Islanda, Lihtenštajna i Norveške u okviru EGP grantova u iznosu od 29.383,33 eura je i ciklus edukativnih radionica usmjeren razvoju mladih ljudi i olakšavanju njihove svakodnevice.


Kako kažu iz udruge, treća u nizu edukacija „Razvijam svoje komunikacijske vještine“ bila je sve samo ne obična edukacija o komunikacija, već je to bio „show“ u pravom smislu te riječi i to Cooking show.


– Stava smo da mladima trebamo pružiti koristan, ali prije svega zanimljiv sadržaj kako bi se aktivirali. Tako smo došli na ideju da edukaciju o komunikacijskim vještinama dodatno začinimo kulinarskom radionicom pa smo u goste pozvali požešku ekipu iz Funky fooda – izjavila je Iva Glibo, predsjednica Udruge Mladi za mlade Pleternice.


Provedbu aktivnosti predložene od strane mladih Pleterničana, ali i sam projekt podržali su projektni partneri Grad Pleternica i Udruga Hrvatsko žensko društvo.


–  Ovim putem želimo zahvaliti ekipi Funky fooda što su svoje znanje i iskustvo velikodušno podijelili s nama i na vlastitim primjerima nam rasvijetlili izreku „gost je uvijek u pravu“, a uz to nas naučili profesionalnim kulinarskim trikovima – zaključuje Glibo.

Izvor: Grad Pleternica

Vezano
Vezano