Search
Close this search box.

PLETERNICA Nastavak realizacije planova mjesnih odbora: „Osim postavljanja javne rasvjete, uređena su dječja igrališta i poljski putevi“

Temeljem planova mjesnih odbora nastavljaju se ulaganja i ubrzano se radi na njihovoj realizaciji diljem naselja na području Pleternice. Uz velike investicije koje se rade na području Pleternice, nisu zaboravljene niti one manje, namijenjene našim najmlađim stanovnicima. Uz potporu Grada Pleternice mještani naselja Gradac i Kalinić uspješno su uredili svoja dječja igrališta.
– Zalaganjem mještana, a na veselje naših mališana, uređena su dječja igrališta. To je još jedan pokazatelj da kada se udružimo zajedno možemo napraviti velike stvari. Korak po korak radimo na realizaciji planova mjesnih odbora prema prioritetima koje su definirali članovi mjesnih odbora – izjavila je gradonačelnica Pleternice Marija Šarić prilikom obilaska radova.
U proteklih par mjeseci završeno je i postavljanje javne rasvjete u pleterničkim naseljima Brđani i Knežci te su time gotova sva pleternička naselja dobila javnu rasvjetu. Realizacija energetske obnove javne rasvjete u ostalim naseljima, ali i u ostatku grada, za što je nabava provedena, osigurati će značajne uštede koji će se preusmjeriti na nove projekte.
– Osim što je to bila želja mjesnih odbora, Grad Pleternica je također nastojao riješiti problem javne rasvjete u svim pleterničkim naseljima jer na taj način povećavamo sigurnost prometa i kvalitetu života naših sugrađana.- zaključila je Šarić.
Osim javne rasvjete, u Knežcima su ovih dana uređeni i poljski putevi, kao i u susjednom naselju Zarilac. Nastavljamo i na ostalim područjima sa sličnim radovima.

Izvor: Grad Pleternica

Vezano
Vezano
Događaji
Zadnje objave
Fotogalerija
Norijada u Požegi
Kutjevački planinari obišli Karlovačko, Samoborsko i Žumberačko gorje
Krizma u Župi sv.Terezije Avilske Požega
Duhovsko bdjenje mladih u požeškoj Katedrali
Maturanti Gimnazije Požega