Search
Close this search box.

PLETERNICA Počela izgradnja ceste Dolač – Smrik

U dijelu županijske ceste oznake ŽC 4185 završena je ugradnja asfaltnog habajućeg sloja, završni radovi su u tijeku te će uskoro pješačka staza u dužini četiri i pol kilometra u Brodskom Drenovcu biti u potpunoj funkciji.
Radove je obišla pleternička gradonačelnica, Marija Šarić sa suradnicima te je istaknula zadovoljstvo dovršetkom još jednog dugo očekivanog projekta. – Sretni smo što se radovi u Brodskom Drenovcu privode kraju čime će uskoro biti ispunjen primarni cilj, a to je povećana sigurnost građana – rekla je Šarić.

Dok su jedni radovi pri kraju, drugi tek započinju. Izgradnjom dugo očekivane ceste Dolač-Smrik otvorit će se nova zona grada što će uvelike olakšati kretanje tamošnjim stanovnicima, ali i svim  građanima Grada Pleternice. Rekonstrukcijom prometnica dodatno će se riješiti oborinska odvodnja pa će se izgradnjom ceste riješiti problem sa oborinama koje se nekontrolirano slijevaju u ulicu bana Josipa Jelačića.
Oba projekta u realizaciji su zahvaljujući Županijskoj upravi za ceste, koja je naručitelj radova, ali i Gradu Pleternici koji sufinancira oba projekta.

Izvor: Grad Pleternica

Vezano
Vezano