Search
Close this search box.

PLETERNICA Potpisani novi ugovori: „Svake godine nastojimo podići razinu usluge mladim obiteljima“

Grad Pleternica nastavlja u podizanju razine kvalitete života za mlade obitelji i mlade u našem gradu.
Ovim mjerama za poticanje rješavanja stambenog pitanja mladih obitelji na području Grada Pleternice namjerava se pomoći stanovništvu u rješavanju stambene problematike s ciljem naseljavanja mladih obitelji te sprječavanjem raseljavanja istih s područja Grada Pleternice.
– Ovo je jedna u nizu mjera s kojima nastojimo svake godine podići razinu usluge našim mladima kako bi povećali kvalitetu života naših obitelji. Vjerujem kako ovakvim pristupom doprinosimo rješavanju stambene problematike mladih obitelji – naglasila je Marija Šarić, gradonačelnica Pleternice.
Potpisano je 15 novih ugovora ukupne vrijednosti gotovo 30 tisuća eura. Osim ovih mjera, Grad Pleternica je osigurao dječji dodatak za svu djecu, radne bilježnice za učenike, produženi boravak u školi, stipendije te redovno sufinancira rad vrtića sa više od 70% ekonomske cijene, kako bi mlade obitelji imale što kvalitetniji život u našoj ruralnoj sredini.
Izvor: Grad Pleternica

Vezano
Vezano
TijelovoPL
Tijelovo u Svetištu Gospe od Suza

Blagdan Tijelova proslavljen je danas i u Svetištu Gospe od Suza u Pleternici. Misno slavlje je predvodio rektor Svetišta preč.Antun…

0DanDržavnosti
Dan državnosti u Požegi

Povodom Dana državnosti uz spomenik na Trgu 123.brigade danas su položeni vijenci i zapaljeni lampioni. Učinili su to predstavnici udruga…