Search
Close this search box.

PLETERNICA Tvrtka RS TIMBER AND MANAGEMENT d.o.o. kupila zgradu bivšeg Limpresa gdje će nastaviti svoje poslovanje

Tvrtka RS TIMBER AND MANAGEMENT d.o.o. dolazi sa svojim poslovanjem u Pleternicu. Potvrđeno nam je to nakon pismenog upita, iako bez detaljnih odgovora na nekoliko postavljenih pitanja.
Već neko vrijeme u Pleternici se može čuti kako je kupljena zgrada bivšeg Limpresa u Ulici Eugena Podupskog, a o tome su informirani i u gradskoj upravi. Da li je ta informacija točna, što će se u tom prostoru raditi, koliko će se ljudi zaposliti….? Na pismeni upit odgovoreno nam je, nakon desetak dana (i ponovljenog upita) potvrdno, iako dosta neodređeno.

– Zaprimili smo Vaše upite,iznimno smo počašćeni, naše društvo posluje na teritoriju cijele Europe tako da nije uvijek moguće odmah reagirati na sve upite. Bavimo se preradom drveta već više godina i s tom djelatnosti mislimo nastaviti naše poslovanje na području Pleternice. Ostale informacije predstavljaju poslovnu politiku našeg društva te za sada nemamo namjeru istu iznositi u javnost – stoji u odgovoru.
Kako se na internetskim stranicama može pronaći, tvrtks RS TIMBER AND MANAGEMENT d.o.o posluje od 2014.godine, nema poreznog duga, plaće isplaćuje redovito a vlasnik je Rosario Sebastiani. Registrirana je za djelatnost Proizvodnja ostalih proizvoda od drva, proizvoda od pluta, slame i pletarskih materijala.

Tekst: V.Milković
Foto: Požeška kronika

Vezano
Vezano