Najčitanije

 • Fotogalerije

  PLETERNICA Tvrtka RS TIMBER AND MANAGEMENT d.o.o. kupila zgradu bivšeg Limpresa gdje će nastaviti svoje poslovanje

  Tvrtka RS TIMBER AND MANAGEMENT d.o.o. dolazi sa svojim poslovanjem u Pleternicu. Potvrđeno nam je to nakon pismenog upita, iako bez detaljnih odgovora na nekoliko postavljenih pitanja.
  Već neko vrijeme u Pleternici se može čuti kako je kupljena zgrada bivšeg Limpresa u Ulici Eugena Podupskog, a o tome su informirani i u gradskoj upravi. Da li je ta informacija točna, što će se u tom prostoru raditi, koliko će se ljudi zaposliti….? Na pismeni upit odgovoreno nam je, nakon desetak dana (i ponovljenog upita) potvrdno, iako dosta neodređeno.

  – Zaprimili smo Vaše upite,iznimno smo počašćeni, naše društvo posluje na teritoriju cijele Europe tako da nije uvijek moguće odmah reagirati na sve upite. Bavimo se preradom drveta već više godina i s tom djelatnosti mislimo nastaviti naše poslovanje na području Pleternice. Ostale informacije predstavljaju poslovnu politiku našeg društva te za sada nemamo namjeru istu iznositi u javnost – stoji u odgovoru.
  Kako se na internetskim stranicama može pronaći, tvrtks RS TIMBER AND MANAGEMENT d.o.o posluje od 2014.godine, nema poreznog duga, plaće isplaćuje redovito a vlasnik je Rosario Sebastiani. Registrirana je za djelatnost Proizvodnja ostalih proizvoda od drva, proizvoda od pluta, slame i pletarskih materijala.

  Tekst: V.Milković
  Foto: Požeška kronika

  Mudra izreka

 • “Tko nikad ne putuje, živi život pun predrasuda” (Carlo Goldoni)

 • Najnovije

 • Program Kazališta u veljači