Search
Close this search box.

PLETERNICA Završnica radova u ulici Eugena Podubskog: “Povećavamo razinu sigurnosti prometa i kvalitetu života naših sugrađana”

Puštanjem u pogon javne rasvjete u Ulici Eugena Podubskog završen je projekt ulaganja u kvalitetniji pristup Poslovnoj zoni Pleternica. Podsjetimo, u prvoj fazi projekta rekonstruirana je ulazna ulica u Poslovnu zonu,Uulica Ante Starčevića. Ukupna vrijednost projekta iznosi oko 300 tisuća eura od čega je 70% sufinancirano sredstvima Ministarstva regionalnog razvoja i fondova EU.
Probnom puštanju u rad prisustvovala je i gradonačelnica, Marija Šarić s predstavnicima mjesnog odbora te najavila i nove radove na javnoj rasvjeti.
– Rekonstrukcijom javne rasvjete u ulici Eugena Podubskog omogućili smo veću prometnu sigurnost, ali i ljepši ulaz u naš grad, kao i u poslovnu zonu. Pred nama je i skora realizacija energetske obnove javne rasvjete kako u ostatku grada, tako i u naseljima. Osim što ćemo omogućiti bolju kvalitetu naših sugrađana, osigurat ćemo i značajne uštede koje ćemo preusmjeriti na investicije u našim naseljima.- naglasila je Šarić
Ovaj Projekt je proveden uz financijski doprinos Ministarstva regionalnog razvoja i fondova Europske unije.
Izvor: Grad Pleternica

Vezano
Vezano