Search
Close this search box.

PLETERNIČKE MAŽORETKINJE S državnog natjecanja se vraćaju s pregršt medalja – djevojke su se u svim kategorijama plasirale i na Svjetsko prvenstvo u Liverpoolu!

Mažoretkinje Grada Pleternice bile su iznimno uspješne na Državnom prvenstvu u mažoret plesu koje je od 14. do 16.travnja održano u Cavtatu. Evo što nam je javila predsjednica udruge Monika Tus:

– Mažoretkinje Grada Pleternice se sa Državnog natjecanja u mažoret plesu vraćaju s brojnim medaljama u slijedećim kategorijama: Twirling-artistic grupa zajedno s Požeškim mažoretkinjama 2.mjesto, solo s rekvizitima najmlađi Leona Tus 2.mjesto,

solo s rekvizitima seniori Petra Erjavac 3.mjesto, duo s rekvizitima juniori Petra Erjavac i Rania Kokić 2.mjesto, marširajuća skupina juniori 1.mjesto, baton flag juniori 2.mjesto, exhibition corp juniori 2.mjesto.

Sa svim kategorijama djevojke su se plasirale na Svjetsko prvenstvo u Liverpoolu u kolovozu i Europsko prvenstvo u Bugarskoj u listopadu. Udruga je jako ponosna na uspjeh svojih mažoretkinja!

Izvor: Mažoretkinje Grada Pleternice

Vezano
Vezano