Search
Close this search box.

POD UTJECAJEM ALKOHOLA Jedan na motociklu, drugi u automobilu – u prometnoj nesreći motociklist je ozlijeđen!

Pod utjecajem alkohola skrivio prometnu nesreću

U utorak 15. kolovoza 2023. oko 2.20 sati u mjestu Velika na raskrižju ulica Strossmayerova i dr. Franje Tuđmana, 24-godišnji vozač koji je za vrijeme dok mu je vozačka dozvola ukinuta zbog negativnih bodova i pod utjecajem alkohola od 1,46 promila upravljao motociklom, uslijed neprilagođene brzine udario je prednjim dijelom vozila u zadnju lijevu bočnu stranu zaustavljenog osobnog automobila, a kojeg je zaustavila 30-godišnjakinja kako bi propustila vozila koja se kreću cestom s prednošću prolaska. Nakon udara nastavlja vožnju kroz raskrižje te udara motociklom u betonski rubnjak nakon čega dolazi do pada vozača i motocikla te udara motocikla u metalnu ogradu.

U prometnoj nesreći 24-godišnjak je lakše ozlijeđen i protiv njega slijedi prekršajni nalog zbog počinjenih prekršaja iz Zakona o sigurnosti prometa na cestama.

Prije stjecanja prava na upravljanje i pod utjecajem alkohola upravljao osobnim automobilom

U utorak 15. kolovoza 2023. oko 1.15 sati u mjestu Srednje Selo, policijski službenici su u prometu zatekli 35-godišnjaka koji je prije stjecanja prava na upravljanje i pod utjecajem alkohola od 2,06 promila upravljao osobnim automobilom.

Budući da je postojala opasnost da će nastaviti s činjenjem prekršaja 35-godišnjak je smješten u posebnu prostoriju policije do otriježnjenja i protiv njega slijedi prekršajni nalog zbog počinjenih prekršaja iz Zakona o sigurnosti prometa na cestama.

Prijavila krađu novca

U ponedjeljak 14. kolovoza 2023., policijskim službenicima je prijavila 20-godišnjakinja da joj je dana 1. kolovoza 2023. u poslijepodnevnim satima u Pakracu, nepoznati počinitelj (ili više njih) iz stana otuđio novac.

Policijski službenici tragaju za nepoznatim počiniteljem protiv kojeg slijedi kaznena prijava.

Izvor: PU požeško-slavonska
Foto: pixnio

Vezano
Vezano