Search
Close this search box.

POD UTJECAJEM ALKOHOLA Narušavali javni red i mir, vrijeđali policajce, tukli se

U središtu današnjeg policijskog izvješća je – alkohol!

Pijani narušavali javni red i mir pa omalovažavali policijske službenike
Protiv počinitelja slijedi optužni prijedlog

U nedjelju 24. travnja 2022. oko dva sata u Požegi u Ulici sv. Florijana, trojica muškaraca starosti 27 godina (odbio alkotest), 28 godina (1,74 promila) i 32 godine (2,04 promila) su na ulici vikali i galamili, naguravali se s prolaznicima te rušili stolove na terasi ugostiteljskog objekta, a prilikom postupanja omalovažavali i vrijeđali policijske službenike. Oni su uhićeni i smješteni u posebnu prostoriju policije te će biti privedeni na Prekršajni odjel Općinskog suda u Požegi, a protiv njih također slijedi i optužni prijedlog zbog počinjenih prekršaja iz Zakona o prekršajima protiv javnog reda i mira.

Pod utjecajem alkohola tjelesno napao 36-godišnjaka
Protiv 18-godišnjaka slijedi optužni prijedlog

U nedjelju 24. travnja 2022. oko 2.30 sati u Pakracu u Bolničkoj ulici u ugostiteljskom objektu, 18-godišnjak koji je bio pod utjecajem alkohola od 1,53 promila tjelesno je napao 36-godišnjaka (1,85 promila). Budući da je postojala opasnost da će nastaviti s činjenjem prekršaja 18-godišnjak je smješten u posebnu prostoriju policije i protiv njega slijedi optužni prijedlog zbog počinjenog prekršaja iz Zakona o prekršajima protiv javnog reda i mira.

Prometna problematika
Dogodile su se dvije prometne nesreće

Tijekom protekla 24 sata na području PU požeško-slavonske dogodile su se dvije prometne nesreće s materijalnom štetom, u mjestu Velika u Ulici dr. Franje Tuđmana i u mjestu Potočani.

Vezano
Vezano