POD UTJECAJEM ALKOHOLA Skrivili prometne nesreće

Kod 34-godišnjaka pronađena droga
U petak 28. listopada 2022. oko 18 sati na području Požege, policijski službenici su kod 34-godišnjaka pronašli 19 tableta ecstasy. Protiv 34-godišnjaka slijedi optužni prijedlog zbog počinjenog prekršaja iz Zakona o suzbijanju zlouporabe droga.

Požar na kombajnu
U petak 28. listopada 2022. oko 17.50 sati u blizini mjesta Trapari na poljoprivrednoj površini, na neutvrđeni način je došlo do požara na kombajnu u vlasništvu poljoprivrednog gospodarstva s područja Pleternice. Slijedi očevid i utvrđivanje svih okolnosti nastanka požara.

Pod utjecajem alkohola skrivili prometne nesreće

U petak 28. listopada 2022. oko 21,25 sati u Požegi na raskrižju Industrijske i Obrtničke ulice, 52-godišnji vozač koji je pod utjecajem alkohola u organizmu u koncentraciji od 1,38 promila upravljao osobnim automobilom marke „Škoda“, požeških registarskih oznaka, dolaskom do raskrižja skrenuo je udesno i prednjim desnim dijelom vozila udario u prometni znak vlasništvo Grada Požege. Nakon prometne nesreće 52-godišnjak je napustio mjesto događaja a da nije ostavio podatke o sebi i vozilu kojim je upravljao. Protiv 52-godišnjaka slijedi prekršajni nalog zbog počinjenih prekršaja iz Zakona o sigurnosti prometa na cestama.

Istoga dana, oko 22,15 sati u Lipiku na Trgu dr. Franje Tuđmana, 36-godišnji vozač koji je pod utjecajem alkohola u organizmu  u koncentraciji od 1,25 promila upravljao osobnim automobilom marke „Mercedes“, daruvarskih registarskih oznaka, nije se kretao sredinom obilježene prometne trake te je desnim bočnim ogledalom udario u zaustavljeni osobni automobil marke „Volkswagen“, daruvarskih registarskih oznaka. Nakon prometne nesreće 36-godišnjak je napustio mjesto događaja a da nije ostavio podatke o sebi i vozilu kojim je upravljao. Protiv 36-godišnjaka slijedi prekršajni nalog zbog počinjenih prekršaja iz Zakona o sigurnosti prometa na cestama.

Izvor: PU požeško-slavonska

Foto: V.Milković

Vezano
Vezano