Search
Close this search box.

POD UTJECAJEM ALKOHOLA Vikao na 73-godišnju ženu pa je priveden u posebne prostorije policije!

Pod utjecajem alkohola narušavao javni red i mir

U srijedu 12. lipnja 2024. oko 17.30 sati u mjestu Brodski Drenovac ispred trgovine, 36-godišnjak je vikao na 73-godišnjakinju. Ispitivanjem alkoholiziranosti kod njega je utvrđena prisutnost alkohola u organizmu.

Budući da je postojala opasnost da će nastaviti s činjenjem prekršaja on je smješten u posebnu prostoriju policije i protiv njega slijedi optužni prijedlog zbog počinjenog prekršaja iz Zakona o prekršajima protiv javnog reda i mira.
 
Nepoznati počinitelj na vikendici ispisao grafite

U razdoblju od 15. do 18. travnja 2024. na području općine Brestovca, nepoznati počinitelj (ili više njih) je na vikendici u vlasništvu 53-godišnjakinje ispisao grafite.

Policijski službenici tragaju za nepoznatim počiniteljem protiv kojeg slijedi kaznena prijava zbog počinjenog kaznenog djela „Oštećenje tuđe stvari.“
 
Prometne nesreće tijekom protekla 24 sata

Tijekom proteka 24 sata na području Policijske uprave požeško-slavonske dogodile su se dvije prometne nesreće s materijalnom štetom u Požegi u Ulici svetoga Roka i u blizini mjesta Sovski Dol.
 
Najava pojačanih mjera u prometu
Policijski službenici PU požeško-slavonske će tijekom nadolazećeg vikenda provoditi pojačane aktivnosti nadzora prometa usmjerene na sprječavanje i sankcioniranje najtežih prometnih prekršaja, a posebno će se nadzirati i sankcionirati vožnja pod utjecajem alkohola, vožnja nedopuštenom brzinom, nepropisno korištenje mobitela tijekom vožnje te korištenje sigurnosnog pojasa u vozilima, ali i svi ostali prekršaji u cestovnom prometu.

Provodit će se i nadzor recidivista odnosno višestrukih počinitelja prekršaja prema kojima će se primjenjivati sve zakonom propisane mjere.

U noći sa subote na nedjelju 15./16. lipnja 2024. provoditi će se preventivno-represivna akcija usmjerena na nadzor alkoholiziranosti i droga kod sudionika u prometu.

Upozoravamo sve sudionike u prometu da se pridržavaju prometnih propisa.

Izvor: PU požeško-slavonska
Foto: V.Milković

Vezano
Vezano