Search
Close this search box.

PODIJELJENE DIPLOME Završena je Škola kuglanja Požeškog športskog saveza i Kuglačkog kluba Nove nade

Na Gradskoj kuglani se tijekom cijelog srpnja održavala Škola kuglanja Požeškog športskog saveza i Kuglačkog kluba Nove nade. Pedesetak polaznika odradilo je tijekom obuke ukupno 12 treninga na kojima su naučili osnove ovog lijepog sporta koji je posljednjih godina u velikoj ekspanziji u našem gradu. 
U petak, 28. srpnja bio je posljednji dan Škole, a tada je bila i svečana dodjela diploma mladim kuglačima. Ispred organizatora Požeškog športskog saveza polaznicima su priznanja uručili glavni tajnik Željko Mitrović i dopredsjednik Darko Zovko koji je ujedno i predsjednik i igrač Kuglačkog kluba Nove nade kao i predsjednik Županijskog kuglačkog saveza. 
Kao i prošle godine voditelji ovog projekta bili su treneri kuglanja Željko Lončar i Robert Bakić koji ujedno obavljaju i funkciju trenera u Kuglačkom klubu „Nove Nade“ gdje su i aktivni igrači u 1. Hrvatskoj kuglačkoj ligi – Sjever.
Škola kuglanja je kao i svake godine bila potpuno besplatna za polaznike, a organizirana je već šesti put. Svi polaznici su dobili iskaznice “Sportskog ljeta na bazenu 2023” s kojima imaju besplatan ulaz na Gradske bazene tijekom cijele ljetne sezone kupanja koja traje do 04. rujna odnosno do početka nove školske godine.

Izvor: Požeški sportski savez

Vezano
Vezano