Najčitanije

 • Fotogalerije

  PODUZETNIČKI CENTAR PLETERNICA Održan EU dan – sastanak namijenjen nezaposlenim ženama!

  U konferencijskoj dvorani E-inkubatora, prvoga dana mjeseca srpnja, održan je okrugli stol na temu mjera HZZ-a i samih mogućnosti pokretanja poslovanja. Prigodno, kao osjetljivim skupinama na tržištu rada, poziv za sudjelovanje bio je upućen nezaposlenim ženama koje razmišljaju o pokretanju poslovanja, ali i aktivnim poduzetnicama kako bi ih se potaknulo na korištenje mjera HZZ-a.
  Predstavnik Hrvatskog zavoda za zapošljavanje Mario Kracl, kroz sveobuhvatnu prezentaciju i praktične primjere približio je okupljenima cijeli proces samozapošljavanja i korištenja mjera. U mnoštvu informacija naglasak je stavljen na potpore za samozapošljavanje koje HZZ dodjeljuje za pokretanje poslovanja koja sadrže zelenu i digitalnu notu i koja su po samoj visini financijske potpore značajno veća.
  Edukacija o samozapošljavanju, nastavljena je informiranjem o europskim fondovima i mogućnostima apliciranja na natječaje u sklopu PCPL EU dana čiji je nositelj Poduzetnički centar Pleternica.
  Sudionik okruglog stola bila je i pleternička gradonačelnica Marija Šarić koja je okupljene pozvala da se odvaže i iskoriste mogućnosti koje im stoje na raspolaganju.
  – Osim kvalitetnih mjera HZZ-a i usluga naših poduzetničko-potpornih institucija pozivam vas da iskoristite i financijske potpore koje je Grad Pleternica osigurao kroz Program razvoja gospodarstva Grada Pleternice. Sve što se planira i radi u Pleternici stavljeno je u korist svih stanovnika jer nam je u cilju da zajednički rastemo i razvijamo se kako bi Pleternica zaista bila mjesto ugodnog življenja i poslovanja – zaključila je Marija Šarić, gradonačelnica Grada Pleternice.
  Izvor: B.R.

  Mudra izreka

 • “Tko nikad ne putuje, živi život pun predrasuda” (Carlo Goldoni)

 • Najnovije

 • Program Kazališta u veljači