Najčitanije

 • Fotogalerije

  POLICIJA GA TRAŽI Ukraden je moped!

  Krađa mopeda
  U razdoblju 18./19. listopada 2022. u Požegi u Ulici Josipa Jurja Strossmayera, nepoznati počinitelj (ili više njih) je iz otvorene garaže otuđio moped požeških registarskih oznaka u vlasništvu 42-godišnjaka. Policijski službenici tragaju za nepoznatim počiniteljem protiv kojeg slijedi kaznena prijava.

  Dragovoljno predao pištolj
  U srijedu 19. listopada 2022. u Požegi, 51-godišnjak je policijskim službenicima dragovoljno predao pištolj koji je izuzet i pohranjen u prostorije policije do uništenja.
  I dalje je u tijeku akcija „Manje oružja-manje tragedija“ za sigurniju budućnost bez oružja te građani mogu bez sankcija predati oružje i eksplozivna sredstva ukoliko ih nedozvoljeno posjeduju i na taj način učiniti svoj dom sigurnijim, a možda time spasiti i nečiji život.
  Bitno je da građani sami ne donose oružje i eksplozivna sredstva već da želju za dragovoljnom predajom prijave na broj 192 te sačekaju dolazak osposobljenih policijskih službenika koji će na dogovoreno mjesto doći u civilnoj odjeći vozilom bez policijskih obilježja.

  Upravljao vozilom pod utjecajem alkohola
  U srijedu 19. listopada 2022. oko 16.05 sati Gaju u Ulici Braće Opića, policijski službenici su prilikom nadzora prometa zaustavili osobni automobil marke „Mazda“, daruvarskih registarskih oznaka, a kojim je pod utjecajem alkohola u organizmu u koncentraciji od 1,12 promila upravljao 51-godišnjak.
  Budući da je nakon isključenja iz prometa i odlaska policijskih službenika namjeravao nastaviti sa daljnjim upravljanjem 51-godišnjak je smješten u posebnu prostoriju policije i protiv njega slijedi prekršajni nalog zbog počinjenog prekršaja iz Zakona o sigurnosti prometa na cestama.

  Izvor: PU požeško-slavonska

  Foto:pixnio

  Mudra izreka

 • „Beskoristan život je isto što i rana smrt” ( Johann Wolfgang Goethe )

 • Najnovije