Najčitanije

 • Fotogalerije

  POLICIJA JE IZVIJESTILA Iz kuće ukraden televizor

  Provaljeno u kuću
  U razdoblju od 15. rujna do 27. listopada 2022. u Požegi u Frankopanskoj ulici, nepoznati počinitelj (ili više njih) je provalio u kuću u vlasništvu 44-godišnjaka i otuđio televizor. Policijski službenici tragaju za nepoznatim počiniteljem protiv kojeg slijedi kaznena prijava.

  Pod utjecajem alkohola ugrožavali promet
  U utorak 1. studenoga 2022. oko 12.35 sati u mjestu Drškovci u Ulici braće Radića, policijski službenici su prilikom kontrole prometa zaustavili moped kojim je prije stjecanja prava na upravljanje, bez zaštitne kacige i pod utjecajem alkohola od 2,86 promila upravljao 34-godišnjak. Također je utvrđeno da kod sebe nije imao osobnu iskaznicu niti bilo koji drugi dokument kojim bi se utvrdio njegov identitet.
  Istoga dana, oko 13.25 sati u Pleternici u Ulici Eugena Podubskog, policijski službenici su prilikom kontrole prometa zaustavili osobni automobil marke „Audi“, požeških registarskih oznaka, kojim je pod utjecajem alkohola od 1,94 promila upravljao 46-godišnjak.
  Oba počinitelja su smještena u posebnu prostoriju policije i protiv njih slijedi prekršajni nalog zbog počinjenih prekršaja iz Zakona o sigurnosti prometa na cestama, dok protiv 34-godišnjaka slijedi i prekršajni nalog zbog počinjenog prekršaja iz Zakona o osobnoj iskaznici.

  Prometna problematika
  Tijekom proteklih 48 sati na području Policijske uprave požeško-slavonske dogodio se bijeg s mjesta prometne nesreće u Požegi u Njemačkoj ulici.

  Izvor: PU požeško-slavonska

  Foto: V.Milković

  Mudra izreka

 • “Tko nikad ne putuje, živi život pun predrasuda” (Carlo Goldoni)

 • Najnovije

 • Program Kazališta u veljači