Search
Close this search box.

POLICIJA JE IZVIJESTILA Jedan 40-godišnjak se sumnjiči za povredu tuđih prava a jedna 21-godišnjakinja je prijavila krađu novčanika

Policija je izvijestila o dovršetku jednog kriminalističkog istraživanja.

Osumnjičen za povredu tuđih prava
Policijski službenici su dovršili kriminalističko istraživanje nad 40-godišnjim hrvatskim državljaninom s područja Požege kojeg se sumnjiči da je počinio kazneno djelo „Povreda tuđih prava“. Naime, on je kao odgovorna osoba trgovačkog društva s područja Požege postupio protivno rješenju Ministarstva financija o raspolaganju motornim vozilima koja su imala mjeru ograničenog raspolaganja. Vezano za navedeno slijedi posebno izvješće nadležnom državnom odvjetništvu.

Prijavila krađu novčanika
U srijedu 16. veljače 2022. u Požegi u Zagrebačkoj ulici u trgovini, nepoznati počinitelj (ili više njih) je otuđio novčanik u vlasništvu 21-godišnjakinje u kojem su se nalazili bankovna kartica, dokumenti i novac. Policijski službenici tragaju za nepoznatim počiniteljem protiv kojeg slijedi kaznena prijava.

Dragovoljno predao automatsku pušku
U srijedu 16. veljače 2022. na području Pleternice, anonimni građanin je policijskim službenicima predao automatsku pušku. Koja je izuzeta i pohranjena u prostorije policije do uništenja.

Kod 25-godišnjaka pronađena marihuana
U srijedu 16. veljače 2022. oko 22.10 sati u Lipiku na Trgu hrvatskih branitelja Lipika, policijski službenici su kod 25-godišnjaka pronašli marihuanu. Protiv 25-godišnjaka slijedi optužni prijedlog zbog počinjenog prekršaja iz Zakona o suzbijanju zlouporabe droga.

Dvije prometne nesreće s materijalnom štetom
Tijekom protekla 24 sata na području Policijske uprave požeško-slavonske dogodile su se dvije prometne nesreće s materijalnom štetom u mjestu Kusonje u Ulici Hrvatskih dragovoljaca i u Pleternici u Ulici kralja Zvonimira.

Vezano
Vezano
Događaji
Zadnje objave
Fotogalerija
Norijada u Požegi
Kutjevački planinari obišli Karlovačko, Samoborsko i Žumberačko gorje
Krizma u Župi sv.Terezije Avilske Požega
Duhovsko bdjenje mladih u požeškoj Katedrali
Maturanti Gimnazije Požega