Search
Close this search box.

POLICIJA JE IZVIJESTILA Jedan alkoholizirani vozač odbio testiranje na drogu pa pokušao pobjeći, drugi udario u pješakinju pa pobjegao!

Alkoholizirani vozač odbio testiranje na droge, pokušao pobjeći pa vrijeđao policijske službenike

U nedjelju 10. ožujka 2024. oko 0.20 sati u Požegi u Ulici bana Josipa Jelačića, policijski službenici su prilikom kontrole prometa zaustavili osobni automobil kojim je pod utjecajem alkohola u organizmu u koncentraciji od 0,76 promila upravljao 29-godišnjak, a koji je odbio testiranje na prisutnost droga.

On se trčeći samovoljno udaljio s mjesta kontrole te su ga policijski službenici sustigli u Ulici kneza Višeslava.

Nadalje, 29-godišnjak je prilikom postupanja omalovažavao i vrijeđao policijske službenike i on je uhićen i smješten u posebnu prostoriju policije te će biti priveden na Prekršajni odjel Općinskog suda u Požegi, a protiv njega slijedi prekršajni nalog zbog počinjenih prekršaja iz Zakona o sigurnosti prometa na cestama te optužni prijedlog zbog počinjenog prekršaja iz Zakona o prekršajima protiv javnog reda i mira.   
 
Nepoznati vozač udario u pješakinju pa pobjegao

U subotu 9. ožujka 2024. oko 14 sati u Požegi u Županijskoj ulici, nepoznati vozač koji je upravljao nepoznatim vozilom, udario je neutvrđenim dijelom vozila u ruku 32-godišnje pješakinje koja se kretala nogostupom i koja je tom prilikom lakše ozlijeđena.

Nakon udara vozač je napustio mjesto događaja, a da nije ostavio svoje podatke niti podatke o vozilu kojim je upravljao. Policijski službenici tragaju za počiniteljem.

Tijekom protekla 24 sata na području PU požeško-slavonske dogodio se i bijeg s mjesta prometne nesreće u Požegi na Trgu Matka Peića.

Izvor: PU požeško-slavonska
Foto: V.Milković

Vezano
Vezano
Događaji
Zadnje objave
Fotogalerija
Povodom Dana županije uz spomenik hrvatskim braniteljima položeni vijenci
Besplatna kontrola tlaka i šećera u krvi
 Svetkovina Uskrsnuća Gospodnjega u požeškoj Katedrali
Blagoslov hrane u Pleternici
Uskrsni sajam i podjela posnog obroka u Požegi