Search
Close this search box.

POLICIJA JE IZVIJESTILA Jedan je prevaren za novac, drugi je ozlijeđen u prometnoj nesreći

 

Prevaren za novac

U srijedu 20. prosinca 2023.oko 12.30 sati u mjestu Mihaljevci, nepoznate osobe su prevarile 70-godišnjaka za novčani iznos od preko 150,00 eura.

Slijedi daljnje kriminalističko istraživanje, dok će zaprimljena kaznena prijava biti proslijeđena nadležnom državnom odvjetništvu.

Pronađen i uništen topovski projektil

U utorak 19. prosinca 2023. u šumskom dijelu između mjesta Jagma i Korita, pronađen je neeksplodirani topovski projektil zaostao iz Domovinskog rata, a kojeg je u srijedu 20. prosinca 2023. na mjestu događaja uništio policijski službenik za protueksplozijsku zaštitu.

U prometnoj nesreći lakše ozlijeđen 50-godišnji vozač mopeda

U srijedu 20. prosinca 2023. oko 13.35 sati između mjesta Bukovčani i Donji Čaglić, 50-godišnji vozač koji je upravljao mopedom, uslijed neprilagođene brzine izgubio je nadzor nad vozilom te pao na kolnik.

U prometnoj nesreći 50-godišnjak je lakše ozlijeđen i protiv njega slijedi prekršajni nalog zbog počinjenog prekršaja iz Zakona o sigurnosti prometa na cestama.


Tijekom protekla 24 sata na području Policijske uprave požeško-slavonske dogodile su se i dvije prometne nesreće s materijalnom štetom u Požegi u ulici Osječka i Josipa Jurja Strossmayera.
 

Izvor: PU požeško-slavonska
Foto: V.Milković

Vezano
Vezano