Search
Close this search box.

POLICIJA JE IZVIJESTILA Jedan muškarac se sumnjiči za provalu u kuću i krađu bicikla, traga se za onim tko je posjekao stabla u voćnjaku, ozlijeđen 49-godišnjak…

Provalio u kuću i otuđio bicikl

Policijski službenici su dovršili kriminalističko istraživanje nad 26-godišnjim hrvatskim državljaninom s područja Pakraca kojeg se sumnjiči da je u razdoblju od travnja 2022. do 3. srpnja 2023. na području Pakraca, provalio u obiteljsku kuću u vlasništvu 33-godišnjaka i otuđio bicikl.

Vezano za navedeno slijedi posebno izvješće nadležnom državnom odvjetništvu kao nadopuna kaznene prijave.

Nepoznati počinitelj posjekao stabla u voćnjaku

U razdoblju od 19. lipnja do 3. srpnja 2023. u mjestu Ožegovci, nepoznati počinitelj (ili više njih) je posjekao stabla u voćnjaku u vlasništvu 58-godišnjaka. Policijski službenici tragaju za nepoznatim počiniteljem protiv kojeg slijedi kaznena prijava.
 
Pronašao minobacačku minu

U ponedjeljak 10. srpnja 2023. u mjestu Kusonje u koritu rijeke Pakre, 43-godišnjak je pronašao minobacačku minu.

Navedenu minobacačku minu je izuzeo policijski službenik za protueksplozijsku zaštitu i pohranio u prostorije policije do uništenja.

U prometnoj nesreći lakše ozlijeđen 49-godišnjak

U ponedjeljak 10. srpnja 2023. oko 21 sat u mjestu Šeovci, 49-godišnji vozač koji je upravljao četverociklom, uslijed neprilagođene brzine sletio je na putnu bankinu, udario lijevim dijelom vozila u betonski zid, a potom sletio u putni kanal. Također je utvrđeno da za vrijeme vožnje nije nosio propisanu homologiranu i uredno pričvršćenu zaštitnu kacigu.

U prometnoj nesreći 49-godišnjak je lakše ozlijeđen i protiv njega slijedi prekršajni nalog zbog počinjenog prekršaja iz Zakona o sigurnosti prometa na cestama.

Tijekom protekla 24 sata na području Policijske uprave požeško-slavonske dogodile su se i dvije prometne nesreće s materijalnom štetom u Požegi u ulicama dr. Franje Tuđmana i Vjekoslava Babukića.

Izvor: PU požeško-slavonska

Foto: pixnio/ilustracija

Vezano
Vezano