Search
Close this search box.

POLICIJA JE IZVIJESTILA Jedan prijavio krađu bicikla, drugi pijan narušavao javni red i mir pa je priveden

Prijavio krađu bicikla
U utorak 19. travnja 2022. policijskim službenicima je prijavio 44-godišnjak da mu je dana 17. travnja 2022. u večernjim satima u Požegi u Zrinskoj ulici, nepoznati počinitelj (ili više njih) otuđio nezaključani bicikl marke „Scott“. Policijski službenici tragaju za nepoznatim počiniteljem protiv kojeg slijedi kaznena prijava.

Pijan narušavao javni red i mir pa omalovažavao policijske službenike
U srijedu 20. travnja 2022. oko 0.30 sati u Požegi u Zrinskoj ulici u dvorištu obiteljske kuće, 49-godišnjak je pod utjecajem alkohola u organizmu u koncentraciji od 2,03 promila vikao i udarao po ulaznim vratima stana, a prilikom postupanja omalovažavao i vrijeđao policijske službenike. 49-godišnjak je uhićen i smješten u posebnu prostoriju policije te će biti priveden na Prekršajni odjel Općinskog suda u Požegi, a protiv njega slijedi i optužni prijedlog zbog počinjenih prekršaja iz Zakona o prekršajima protiv javnog reda i mira.

Prometne nesreće tijekom protekla 24 sata
Tijekom protekla 24 sata na području PU požeško-slavonske dogodile su se dvije prometne nesreće s materijalnom štetom u Požegi u Ulici Jagodnjak i u Kaptolu u Vetovačkoj ulici.

Izvor: PU požeško-slavonska

Vezano
Vezano