Search
Close this search box.

POLICIJA JE IZVIJESTILA Jedan se sumnjiči za krivotvorenje isprave, drugi je napravio prekršaj pa pobjegao s mjesta događaja!

Osumnjičen za krivotvorenje isprave

Policijski službenici su dovršili kriminalističko istraživanje nad 29-godišnjim hrvatskim državljaninom s područja Brestovca kojeg se sumnjiči da je počinio kazneno djelo „Krivotvorenje isprave“. Naime, kriminalističkim istraživanjem je utvrđeno da je osumnjičeni dana 23. studenoga 2023. upravljao teretnim automobilom, a na kojem su se nalazile nepripadajuće registarske oznake.

Protiv 29-godišnjaka slijedi kaznena prijava nadležnom državnom odvjetništvu.
 
Prometna problematika

U ponedjeljak 27. studenoga 2023. oko 12.15 sati u Požegi u Ulici Republike Hrvatske na parkiralištu, 76-godišnji vozač koji je upravljao osobnim automobilom, uključivao se u promet vožnjom unazad, a da se nije uvjerio da to može učiniti bez opasnosti za druge sudionike u prometu te je prednjom lijevom bočnom stranom vozila udario u zadnji desni bočni dio parkiranog osobnog automobila, a kojeg je prethodno parkirao 52-godišnjak.

Nakon udara 76-godišnjak je napustio mjesto događaja, a da nije ostavio svoje podatke niti podatke o vozilu kojim je upravljao te su ga naknadno pronašli policijski službenici.

Protiv 76-godišnjaka slijedi prekršajni nalog zbog počinjenih prekršaja iz Zakona o sigurnosti prometa na cestama.
 

Izvor: PU požeško-slavonska

Foto: V.Milković

Vezano
Vezano