Search
Close this search box.

POLICIJA JE IZVIJESTILA Jedna se žena sumnjiči za krađu a jedan muškarac se polukružno okretao i skrivio prometnu nesreću

Prijavljena za krađu novca

Policijski službenici su dovršili kriminalističko istraživanje nad 28-godišnjom hrvatskom državljankom s područja Nove Gradiške koju se sumnjiči da je počinila kazneno djelo „Krađa“.

Naime, ona je u razdoblju od 3. do 5. lipnja 2024. u Pakracu u Bolničkoj ulici, u prostorijama bolnice otuđila novac u vlasništvu Opće županijske bolnice Pakrac. Slijedi posebno izvješće nadležnom državnom odvjetništvu.

Polukružno okretao pa skrivio prometnu nesreću

U petak 7. lipnja 2024. oko 16.05 sati u Požegi u Dubrovačkoj ulici, 71-godišnji vozač koji je upravljao osobnim automobilom polukružno je okretao, a da se nije uvjerio da to može učiniti bez opasnosti za druge sudionike u prometu.

Tom prilikom došlo je do udara prednjeg desnog dijela vozila u prednji lijevi dio osobnog automobila kojim je upravljao 25-godišnjak.

Vozaču starosti 71 godinu je na mjestu događaja izdana obavijest o počinjenim prekršajima iz Zakona o sigurnosti prometa na cestama.
 
Izvor: PU požeško-slavonska
Foto: V.Milković

Vezano
Vezano
Događaji
Zadnje objave
Fotogalerija
Hrvatska – Italija na Trgu bećarca
Blagoslov novih zvona u Župi sv. Ivana Krstitelja
Bodrenje Vatrenih na Trgu bećarca
Misa povodom Dana hrvatskih branitelja Požege
Festival graševine u Kutjevu