Search
Close this search box.

POLICIJA JE IZVIJESTILA Kod 24-godišnjaka pronađena marihuana, dragovoljno predana puška, prometna nesreća s materijalnom štetom

.

Kod 24-godišnjaka pronađena marihuana

U srijedu 3. travnja 2024. pet minuta iza ponoći na području grada Požege, policijski službenici su kod 24-godišnjaka pronašli manju količinu cannabis marihuane zbog čega protiv njega slijedi optužni prijedlog zbog počinjenog prekršaja iz Zakona o suzbijanju zlouporabe droga.

Anonimni građanin policijskim službenicima dragovoljno predao pušku

U utorak 2. travnja 2024. na području Požege, anonimni građanin je policijskim službenicima dragovoljno predao pušku koja je izuzeta i pohranjena u prostorije policije do uništenja.

Zahvaljujemo se svim građanima koji su do sada prepoznali značaj akcije „Manje oružja-manje tragedija“ i vratili oružje i eksplozivna sredstva, a sve druge građane pozivamo da slijede njihov primjer, kako bi svima osigurali sigurniju i sretniju budućnost.

Bitno je da građani sami ne donose oružje i eksplozivna sredstva, već da želju za dragovoljnom predajom prijave na broj 192 te sačekaju dolazak osposobljenih policijskih službenika, koji će na dogovoreno mjesto doći u civilnoj odjeći vozilom bez policijskih obilježja.
 
Prometna problematika

Tijekom protekla 24 sata na području PU požeško-slavonske dogodila se prometna nesreća s materijalnom štetom u Požegi u Industrijskoj ulici.
 

Izvor: PU požeško-slavonska
Foto: V.Milković

Vezano
Vezano
Događaji
Zadnje objave
Fotogalerija
Povodom Dana županije uz spomenik hrvatskim braniteljima položeni vijenci
Besplatna kontrola tlaka i šećera u krvi
 Svetkovina Uskrsnuća Gospodnjega u požeškoj Katedrali
Blagoslov hrane u Pleternici
Uskrsni sajam i podjela posnog obroka u Požegi