Search
Close this search box.

POLICIJA JE IZVIJESTILA Krađa novca iz kuće, narušavanje javnog reda i mira preglasnom glazbom, prometne nesreće

Nepoznati počinitelj iz kuće otuđio novac

U subotu 2. ožujka 2024., policijskim službenicima je prijavio 73-godišnjak da mu je u razdoblju od 27. do 29. veljače 2024. nepoznati počinitelj (ili više njih) na području općine Jakšić iz obiteljske kuće otuđio novac. 

Glasno reproducirao glazbu

U subotu 2. ožujka 2024. oko 15 sati u Pakracu u Ulici Ivana Gundulića, muškarac starosti 45 godina je na terasi ugostiteljskog objekta glasno reproducirao glazbu i na taj način remetio javni red i mir. Nadalje, ispitivanjem alkoholiziranosti kod njega je utvrđena i prisutnost alkohola u organizmu. Budući da je on recidivist u činjenju prekršaja protiv javnog reda i mira, uhićen je i smješten u posebnu prostoriju policije te će biti priveden na Prekršajni odjel Općinskog suda u Bjelovaru, a protiv njega slijedi i optužni prijedlog zbog počinjenog prekršaja iz Zakona o prekršajima protiv javnog reda i mira.

Prometne nesreće tijekom protekla 24 sata

Tijekom protekla 24 sata na području PU požeško-slavonske dogodio se bijeg s mjesta prometne nesreće u mjestu Kaptol u Veličkoj ulici te dvije prometne nesreće s materijalnom štetom, u mjestu Velika na Trgu bana Josipa Jelačića i u Požegi na Trgu Svetog Trojstva.
 

Izvor: PU požeško-slavonska
Foto:pixnio

Vezano
Vezano
Događaji
Zadnje objave
Fotogalerija
Zoran Vakula i pleternički školarci
Komemoracija u Ruševu
Povodom Dana županije uz spomenik hrvatskim braniteljima položeni vijenci
Besplatna kontrola tlaka i šećera u krvi
 Svetkovina Uskrsnuća Gospodnjega u požeškoj Katedrali