POLICIJA JE IZVIJESTILA Krađa stabala i novčanika a u prometnoj nesreći ozlijeđene dvije osobe

Prijavljene krađe stabala

U razdoblju od 1. veljače do 20. travnja 2023. u šumskom predjelu u blizini mjesta Španovica, nepoznati počinitelj (ili više njih) je posjekao i otuđio stabla u vlasništvu Hrvatskih šuma. Također su unazad godinu dana u šumi u blizini mjesta Kamenska otuđena stabla u vlasništvu Hrvatskih šuma. Policijski službenici tragaju za nepoznatim počiniteljima protiv kojih slijedi kaznena prijava.

Nepoznati počinitelj otuđio novčanik

U ponedjeljak 12. lipnja 2023. policijskim službenicima je prijavio 76-godišnjak da mu je dana 29. svibnja u poslijepodnevnim satima u Požegi u Industrijskoj ulici, nepoznati počinitelj (ili više njih) otuđio novčanik. Policijski službenici tragaju za nepoznatim počiniteljem protiv kojeg slijedi kaznena prijava

U prometnoj nesreći između dva osobna automobila ozlijeđene dvije osobe

U ponedjeljak 12. lipnja 2023. oko 14.35 sati u Požegi na raskrižju ulica Osječka i Šokačka cesta, 57-godišnja vozačica koja je upravljala osobnim automobilom, dolaskom do raskrižja oduzela  je prednost prolaska osobnom automobilu kojim je upravljao  36-godišnji vozač.

U prometnoj nesreći 36-godišnjak je lakše, dok je 57-godišnjakinja teško ozlijeđena i protiv nje slijedi prekršajni nalog zbog počinjenih prekršaja iz Zakona o sigurnosti prometa na cestama.

Tijekom protekla 24 sata na području PU požeško-slavonske dogodila se  i prometna nesreća s materijalnom štetom u Požegi u Industrijskoj ulici te bijeg s mjesta prometne nesreće u mjestu Gradište.

U šumi pronašao tijelo rakete

U ponedjeljak 12. lipnja 2023. oko 13 sati, 36-godišnjak je u šumi u blizini mjesta Kovačevac pronašao tijelo rakete (osu) za koju je utvrđeno da je zaostala iz Domovinskog rata. Navedeno eksplozivno sredstvo je na mjestu događaja uništio policijski službenik za protueksplozijsku zaštitu.

Izvor: PU požeško-slavonska

Foto: pixnio

Vezano
Vezano